Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

SÅÅÅ taggad!

Det är derby day och jag är såååå sjukt taggad.
Känslan är bra och ni som hänger med här vet ju hur otäckt jag tycker att det är att tro på vinst i en stormatch. Och det kommer ju, med stor sannolikhet, en dag när City lyckas vinna ligan och då även med lika stor sannolikhet vinner på OT.
Inte i dag dock.
Det var någon här som ifrågasatte om Vidic startar med tanke på att han bara spelat en och en halv tävlingsmatch sedan det långa skadeuppehållet. Jag kan inte tänka mig att Fergie bänkar honom, jag ser bara inte det. Han har rutinen, han är vår kapten och vår klippa. Oavsett hur bra Jones och Smalling varit och är så väcker det dessutom mycket mer respekt hos Cityspelarna att se Vidics namn i matchprotokollet.
Jag gör två ändringar i min startelva från tidigare i veckan. Jag tror att Smalling kör högerback och jag tror att Fletcher går in bredvid Ando. Fletcher är mer brunkare än Carrick och eftersom vår kreativitet – när Cleverley saknas – ligger helt och hållet på wing-spelarna kan vi behöva hans mittfältsspel mer än Carricks. Och så är han ju alltid som bäst i stora matcher, Darren. Jag är inte längre övertygad om det, men en sån stämpel sitter alltid i väldigt länge.

DDG

Jones – Vida – Rio d.ä – Evra

Nani – Anderson – Fletcher – Young

Rooney – Hernandez

* City då? Frågan är om Mancini vågar gå mer offensivt än han gjort vid tidigare besök på OT eller om han kör med Barry, De Jong, Touré, Hargreaves, Vieira och alla defensiva mittfältare han kan uppbringa i föreningen.
Jag är lite inne på det. Det är dags för italienaren att ta ett steg till och jag kan se honom köra all in. Bara för att överraska. Nasri, Silva, Aguero, Dzeko från start? Njae, men i alla fall en offensivare taktik tror jag på. Trots att han är italienare.
* Annars? Gårdagens hjälte – tillsammans med John Ruddy – hette Frédéric Kanouté.

* Och Cristiano Ronaldo gjorde äkta hattrick borta mot Malaga (som BÄNKAT Ruud!).
Malaga kanske skulle ha lagt mer cash på försvarare än dom gjorde under sommaren. Det känns inte som rätt kille att lämna omarkerad här.

* För er som är för unga att minnas Mancini som spelare kan jag berätta att han var en klasslirare. Och har ni missat hans vackraste mål, så bjuder jag på det här:

* Att Balotelli sätter fyr på sitt eget hus är ju inte särskilt överraskande. Det hör till. Desto mer överraskande är att Guardian rapporterar att Balo ”is said to have been reluctant to leave his belongings and, at one point, to have run back inside to recover a quantity of money and a suitcase.”
Briljant! En portfölj och en stor mängd pengar! Hur vet dom det? Berättade han hur mycket cash han hämtade? Dricksade han brandkåren?

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna