Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vad springer vi ut med?

Michael Carrick är avstängd och det är en smäll vi kanske inte skulle ha tagit som en smäll i början av säsongen.
Men Carrick varit bra och hade varit gjuten i startelvan i Schweiz.
I stället får vi sannolikt förlita oss på Fletcher och Giggs, alternativt Jones igen. Inget som får en att tappa andan, men det är en pålitlig duo i form.
Min elva:

DDG

Smalling – Vida – Rio d.ä – Evra

Nani – Fletcher – Giggs – Young

Rooney

Welbeck

Eventuellt går Park in i stället för Young eller Nani om vi inte vågar köra tvåmannanfall och Jones kan ju ersätta antingen Fletcher eller Smalling – smaksak. Men oavsett vad Baselkaptenen Marco Streller säger så är det dom som måste anfalla. Vi är vidare på krysset.

Anfallsmässigt är Welbeck förstås rostig efter sitt skadeuppehåll, men med tanke på att Macheda är det enda alternativet (om vi inte kör med Rooney ensam) så kan jag se Fergie lita på Welbeck.

* Chicharito är borta upp till fem veckor berättade Fergie i dag.
Tur att vi även i december har ett på papperet lätt schema. Det är Fulham borta som är den på förhand lurigaste för oss.
* På torsdag ska Rooney få försvara sitt röda kort i EM-kvalet, men Fergie tror förstås inte att Rooney har det i tankarna inför Basel-fajten. Det ska han säga, det hör till. Men frågan är om det ändå kan vara det där som legat och gnagt i Wayne den senaste tiden då han inte alls varit samma pojk som under säsongsöppningen. Ska bli skönt när Uefa väl har fastställt straffet. Det kan mycket väl bli två matcher bara och då slipper vi även tjatet om Rooney ska med till EM eller inte. Vore en välsignelse.
* Har en baaaad feeling om i morgon. Hugaruga. Dålig form, många skador, Carrick avstängd … kan bli en lång kväll. Vi har liksom gjort ETT mål mer än Basel på fem matcher i CL. Frightening.
* Fantastiskt att inte ens Carragher på bänken hjälpte Liverpool i går. Dock oroväckande att han kommer längre och längre ifrån startelvan. Jag vill ALLTID att Carragher ska spela.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna