Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Picking up from yesterday

Fyra-fem skador bara:
Jones utburen på bår – check.
Nani utbytt skadad och åkte hem med fossingen i skydd – check.
Rooney haltade av tåget i Manchester i går kväll – check.
Carrick spelade med tajt hamstring – check.
Evra fick en smäll – check.
Lattjade med Arsenal på bortaplan – check.
Vi har bara Liverpool borta i ännu en av våra drömlottningar i cupen på lördag – check.
Det går knappt att ta det här på allvar längre. Dags att köpa in två lika starka elvor?
Eller sparka alla fystränare och läkare och sjukgymnaster och naprapater som överhuvudtaget vistas i närheten av Carrington? Tar en omröstning på det.
* Dagens mest ointressanta länk.
* I går tyckte jag lite synd om Wenger. Det är svårt att känna samma sympatier för den brittiska pressen, som i årtionden älskat sitt Londonbaserade favoritlag, som nu tvingas såga pojkarna.
Måste kännas vemodigt.
* Pressen går så klart hårt åt den ytterst osportslige italienaren (en av dom) i City. Den andre osportslige italienaren i klubben gick inte ens ut och pratade med pressen om det. Fegt så det förslår.
* Liverpooltränaren TV-experten Alan Hansen säger att United varit ”woeful for 18 months”. Åh, vad det måste svida att se ett lag spela så dålig fotboll fortsätta vinna titlar.
* Lescotts armbåge på Kaboul hamnar lika väntat i periferin, men i min värld är det lika mycket rött som Balotellis spark i fejset på Parker.
Bedöm själva.

* Vad tror vi om lördag? Young och Cleverley på bänken? Åtminstone någon av dom. Vilka spelar innermitt? Vilka är hela? Giggs och Park? Rafael?

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna