Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lättar skadebekymren? Vi får väl se

Skadesituationen/skämtet kan ljusna lite, enligt vår tränare. Det återstår väl att se hur det blir med det.
Rio tillbaka på tisdag?
Och Rooney och Nani mot Chelsea? Young och Anderson ska träna fullt i veckan.
Cleverley lubbar och lubbar men har varit borta i TRE månader. ”Nowhere near the first team” säger Alex som påstod efter skadan han ådrog sig 29 oktober att han skulle vara tillbaka ”nästa vecka”.
Men: Spelar det någon roll om spelarna kommer tillbaka? Pojkarna går ju sönder snabbare än Lucky Luke drar sin revolver. Så när Nani och Rooney är tillbaka är med stor sannolikhet några andra trasiga. Det är den typen av säsonger vi har nuförtiden.
Skittrist. Räcker väl att vi inte kan konkurrera på transfermarknaden med vissa lag längre – det vore ju hyfsat skönt att ha spelarna vi har hela i stället.
* Apropå ingenting kom jag i dag att tänka på Fergies och Wengers tidigare frostiga relation. Så här sa Fergie 1996 om Wenger:
”They say he’s an intelligent man, right? Speaks five languages. I’ve got a 15-year-old boy from the Ivory Coast who speaks five languages”.
Det är inte samma sak i dag. Som nån skrev innan Arsenalfajten häromveckan: ”Jag kan inte bärga mig för att se Carrick och Ramsey flyga på varandra i tunneln innan match”.
* Hur sugen jag är på att se mer fotboll i dag?
Noll.
Alltid så efter en förlust. Alltid.
* Det  här hade ju varit en affär.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna