Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vålerenga it is

Tre games and counting.
Först ut är Vålerengen i dag. Norrmännen är sexa i Tippeligan, 14 poäng efter serieledande Strömsgodset och lagkaptenen Kristofer Hæstad är en stor Unitedfan. Fredrik Stoor, ni vet han som spelade ytterback för Sverige i EM 2008, tillhör klubben men är utlånad till Lillestrøm.
Vår startelva i dag är näst intill omöjlig att gissa sig fram till. Eftersom det väntar aningen tuffare motstånd på onsdag inbillar jag mig att Fergie kan starta med killar som Lingard och Kiko i dag. Backlinjen tar, som så ofta de senaste åren, ut sig själv eftersom vi nu bara har fyra backar på plats i Jones, Rio, Vida och Michael Keane. Evra drog enligt united.no hem på förmiddagen då han och hans fru ska bli föräldrar vilken timme som helst.
Så en vild gissning:

Lindegaard

Keane – Rio – Vida – Jones

Valencia – Scholes – Anderson – Lingard

Macheda – Hernandez

Kickoff klockan 16.

* Giggs och Cleverley satte sina straffar i går men GBR åkte förstås ur ändå, trots walesisk hjälp vek engelsmannen Danny Sturridge ner sig. Aron Ramsey sköt till och med tre straffar i matchen, varav två var dyngusla.

Nu har vi bara Rafael kvar i turneringen och det fäller vi inga jättetårar för, va?

Nu kan Giggs, som kom in först till förlängningen i går kväll, och Clevz åka tillbaka där dom hör hemma och ladda för Everton.

Osannolikt förresten att Rafael fortfarande är hel. Men han lär väl bryta ihop antingen i OS eller på första träningen på Carrington.

* Söndagstidningarna i England är härliga. I dag skriver Mail on Sunday att Fergie sytt ihop affärer för BÅDE Lucas Moura och Robin van Persie.

Samtidigt rapporterar Mirror att van Persie till slut gjort en Rooney och vill stanna  i klubben.

Det måste vara en härlig bergochdalbane-resa att vara sportjournalist i England.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna