Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hannover it is

Tvära kast för mig och säkert en del av er. Först stream från Vålerengen, sen live i Göteborg och sen ingenting från Hannover. Bommar morgondagens match på grund av någonting så alldagligt som ett bröllop. Tänk att planera så dåligt att man gifter sig på gameday. Brrr.
Jaja, Hannover är sista stoppet på den här bisarra och tvådelade försäsongsturnén och i morgon ska nästan allting sitta. Sen återstår bara nio dagar till Goodison och det finns inga ursäkter. Alex uttalande efter Barca om att han hade ”varit orolig om det var en vecka kvar” till seriepremiären håller lika lite nio dagar för Everton som det gjorde tolv dagar innan.
Scholes ska enligt uppgifter stanna hemma från Tyskland och det kan man förstå även om Phelan i Göteborg sa att alla spelare i truppen är redo för 60 + matcher den kommande säsongen. Scholes har, precis som Rio, spelat mycket och kan få stanna i sitt kära Manchester några extra dagar.
Här har ni truppen:
De Gea, Lindegaard – Evra, Ferdinand, M Keane, Vidic – Anderson, Bebe, Robbie Brady, Michael Carrick, Tom Cleverley, Ryan Giggs, Nani, Young, Valencia – Berbatov, Hernandez, Kagawa, Rooney.
Andra noteringar: Welbeck saknas också av någon anledning som jag inte kan se som någonting annat än skada. Grabben har precis slutat vara tonåring så det kan inte vara vila som är anledningen. Och Bebe är med. Viktigt för honom att få speltid. Det är för sorgligt att vi, en av världens största klubbar i världens största sport, åker på genrep och sannolikt startar med mittfältare på backplats.
Nåja, hoppas på minst tre-fyra mål i morgon. Vore skön variation efter försäsongens miserabla målproduktion.
* Annars var det väl börsnoteringen som sjösattes som lockade mest uppmärksamhet. Det kan ni läsa om här. Inga roliga nyheter, förstås. Det är det väl aldrig när det handlar om den ekonomiska delen av vår klubb.
Tack och lov är den som vanligt i ”safe hands” enligt Safe Hands:
”What I would say is that the level of debt in the club since they have taken over hasn’t had an impact on what we have done in the team.”
No shit, pajas. Kan bero på en viss tränare också.
Här skrivs det också om att klubben inte riktigt fick ut det den ville första dagen på NY-börsen.
* Cleverley, Young och Carrick ska spela träningsmatch i ett tämligen orutinerat engelskt lag mot Italien. Varken Welbeck – åter, skadad eller stämmer twitter-ryktet att han erbjudits som lockbete till Arsenal i RvP-affären? – eller Rooney är uttagna.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna