Då kan vi gå på de riktiga omdömena om säsongens tredje 3-2-match i ligan.  Det var plågsamt, kan jag avslöja, även om min standard-satsade tjuga gav 800 SEK in return. Hade varit lika glad om någon bränt in MCFC i röven på mig.

• Att Fergie kallade Gareth Bale för Christian Bale inför matchen.
Bra:
  • van Persies framspelning och Kagawas mottagning och 2-3.
  • Vi är trea i ligan med DET SPELET.
  • Vi saknade inte chanser att kvittera direkt: Rooney i stolpen, Carrick i ribban, van Persie fri, Evras nick, Nani och Rooney och Scholes skott, ett par genuina straffkrav. Men det är klart: Vi får ju alla domslut med oss.
Okej:
  • Nej, fan, jag kommer inte på nå’t.
Illa:
  • Rio fucking Ferdinand. Helt uppsnurrad på TRE mål. Om han har svårt att sova efter en vinst lär han inte sova alls i natt.
Fucking jävla fucking uselt:
  • Första halvlek. Så jävla bedrövlig att det fan inte finns ord att beskriva det. Jävla sophalvlek. Vi har nu spelat 12 halvlekar i ligan. TVÅ har vi skött oss i. TVÅ.
  • Hur i hela himmelens namn Fergie kom fram till att han skulle starta med den elvan är beyond me. Ryan Giggs må vara den störste vi haft, och briljerade i den enda bra halvlek vi gjort inför Spursmatchen, men han är ALDRIG MER en startspelare i United. Aldrig mer. Tyvärr. Vet ni när han blev utbytt efter första halvlek senast i ligan? 12 december 2009. Då torskade vi hemma mot Villa 2009.
  • I FEM av SEX ligamatcher hittills har vi släppt in första målet. Det är ju fanimej bisarrt.
Annars:
  • Rakt i fejset på Daily Mail och andra medier som hakade på när Nani dels startade, dels var usel i första halvlek och sen svarade med att göra mål i andra.
  • Lindegaard hade ingen roll kväll på jobbet. Och med tanke på hur spelet såg ut – det var liksom inte läge för Spurs att mosa in inlägg på Defoe – så hade DDG inte gjort ont. Men nej, han är andrekeeper forever nu. Sjukt.
  • Alla som twittrar hur många jävla passningar rätt Scholes slagit en sån här match. Vem bryr sig när vi förlorar? Och hur effektivt var det i första halvlek? Och hur många kontringar skapade hans felpassningar i slutet av matchen? För fan.
  • Tredje gången mitt standard-3-2-tippande sitter i ligan. Redan. Hittills har det gått vår väg. Den här gången gick det käpprätt åt fanders. 20 SEK på 2-3 gav 800 SEK i handen. Går rakt ner i Cancerfonden så att det gör lite nytta.
  • Senaste tre ligamatcherna har vi haft TVÅ avslut på mål totalt under de första halvlekarna. Dags för Fergie att köra hårtorken inför fajterna va?
  • Det är andra matchen i rad den gamle byter mittfältare i paus. Och det här från en man som sällan byter före 70:e minuten. Han vet inte sin bästa uppställning. Oroande. Cleverley på bänken hela matchen igen. Vad har han gjort? Stött på Cathy? Vi har fyra anfallare och spelar med en i taget på hemmaplan. Wtf?!
  • Det hade kanske varit läge att fortsätte som han gjorde i starten av Newcastle-matchen, som jag föreslog häromdagen, utan wingers.
  • Nu är det ”in vino veritas” som gäller. Och tankarna på Cluj. Nöjd med en poäng där att döma av första halvlek i kväll. Nöjd med en poäng jämt att döma av första halvlekarna i den här jävla ligan. Och you can fucking print that.

* City har nu fått två avgörande mål till skänks i slutet av matchen tack vare en idiotnick av en motståndback. I premiären var det Southampton som bjöd på det. I dag var det John Arne Riise.
Helt sjukt.
Och jag erkänner: Jag satte ett par hundra på Cityvinst på livebetting med tio minuter kvar där. Nästa fajt lovar jag att jag inte ska spela en spänn emot United eller för City för att se hur det går.
* Gamlingen ser ni här. Jag vet inte vad han menar med ”goalkeeper two or three great saves” men det är väl huvudsaken att han vet det.