Muss.se » Nyhetsarkiv » Muss informerar

Medlemskort säsongen 2015/16

Från och med säsongen 2015/16 övergår supporterklubben primärt till digitala medlemskort. Därmed kommer du att kunna ha ditt medlemskort tillgängligt när helst det behövs, till exempel om du behöver visa upp det för att utnyttja någon rabatt, i Sverige eller i Manchester.

För att hämta ditt digitala medlemskort loggar du in på din sida på United.no. Därefter väljer du ”medlemskort” så finns ditt digitala medlemskort tillgängligt där. Du kan då visa upp det i samband med utnyttjande av någon rabatt och även skriva ut det på förhand.

I framtiden planerar supporterklubben att införa en app för det digitala medlemskortet.

Fysiskt medlemskort

Om du fortfarande önskar ett fysiskt medlemskort i plast är det möjligt att beställa ett sådant på United.no/medlemskort. Säsongen 2015/16 är det gratis att beställa medlemskortet. Från och med nästa säsong kommer det emellertid att införas en administrativ kostnad för detta.