Landslag: Bailly från start när Elfenbenskusten vann

Med tanke på att det är paus för VM-kvalet i Europa så bjöds vi inte på speciellt många matcher under måndagen. Vi fick dock se Elfenbenskusten slå Kamerun i VM-kvalet i Afrika, och utöver det så har vi också några ungdomsmatcher att rapportera om.

Vinst för Bailly och Elfenbenskusten

Eric Bailly fick spela hela matchen när Elfenbenskusten slog Kamerun i kvalet till VM. Matchen slutade 2-1 till Elfenbenskusten efter två mål från Sebastien Haller.

Kameruns mål gjordes på straff utav Nicolas Ngamaleu, orsakad utav Eric Bailly (vem annars?).

Efter kvällens vinst så toppar nu Elfenbenskusten sin grupp på fyra poäng.

Hållen nolla för Kovar

United-målvakten Matej Kovar fortsätter att hålla tätt mellan stolparna när Tjeckien tog sin andra raka seger i kvalet till U21-EM. Idag slog man Albanien med hela 4-0 och leder nu sin grupp på sex poäng och en målskillnad på plus fem.

Shoretire inhoppare mot Tyskland

Shola Shoretire fick spela sju minuter när England kryssade mot Tyskland i en träningsmatch mellan U19-lagen. Matchen slutade 1-1 där Tysklands mål gjordes utav Armindo Sieb och Englands mål utav Daniel Jebbison.

Den andra United-spelaren i truppen, Will Fish som för tillfället är på lån hos Stockport fick se hela matchen från avbytarbänken.

Iqbal från start för Irak

Zidane Iqbal gjorde under dagen sin andra match för Iraks U23-lag i en träningsmatch mot den Förenade Arabemiraten. Denna denna matchen saknade någon riktig rapportering och därför är det oklart hur matchen slutade.

Oklart kring Hoogewerf

På grund av väldigt begränsad rapportering från U19-matchen mellan Italien och Holland så är det oklart om United-spelaren Dillon Hoogewerf fick någon speltid. Enligt de inofficiella rapporter som finns att få tag i så vann iallafall Italien matchen med 3-0.