Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Glazyrgubbarna gör sig än mer poppis

I går kväll avslöjades exakt vilka planer Glazyrfamiljen hade i samband med Uniteds intåg på New York-börsen. Det var inte alls för att betala skulden på £400 miljoner, nej det var för att dra in så mycket pengar som möjligt till sig själva.
Det gillar inte vi i MUST (du är väl med?).
Men den här kovändningen var lika överraskande som vetskapen om att familjen Glazyr är girig. Usch, det är så himla sorgligt att dom här otäcka människorna skulle komma in och göra sitt bästa för att förstöra vår vackra klubb. Att dom inte heller kommunicerar med fansen är också vidrigt och oerhört provocerande.
Skulle man sätta ihop en mall för vilka de värsta ägarna en klubb av Manchester Uniteds storlek skulle kunna vara så skulle pusselbitarna bilda bilden ovan. Visst, United är inte bara en fotbollsklubb utan big business nuförtiden, men det gör det inte mindre ledsamt att det är så.
Och att dom ser så där jävla självgoda ut också. Brrr.
Varför är dom ens på plats på Old Trafford? Dom är ju lika intresserade av fotboll som en panda i Kina.
* Rio d.ä ställs till svars för sin retweet om ”choc ice” och fattar ingenting och med tanke på det oskyldiga i det hela är det väl bara böter att vänta.
FA lär ha att göra under säsongen då snart ”alla” spelare ger sig ut i twitter-spejs.
* I dag skrivs historia på Old Trafford. För första gången på 102 år ska damer spela en tävlingsmatch där när USA ställs mot Nordkorea. Kul även om dom ska ge fan i vår logga: ”the stadium will look slightly different from the way it does during the Premier League season. Olympic organizers placed red covers atop the Manchester United logos”.
Och spelarna har koll på var dom ska spela:
Rapinoe recalled once playing at the Estadio Azteca, the famous stadium in Mexico City, when she was a youth player but said she expected the Old Trafford experience to stand on its own.
“It’s gorgeous,” she said. “You can see why they talk of the magic inside.”
Yep.
* Liverpool är äntligen på väg att göra en Robbie Keane med Andy Carroll och skeppa iväg honom till West Ham även om han gör sitt bästa för att ställa krav på att klubben han ska flytta till måste spela i Europa. Han är inte i position att ställa såna krav om han nu vill sparka boll i höst. I Liverpool lär han inte få göra det eftersom B-Rod inte är långbollarnas man(ager) och då han inte skrämde slag på klubbar runt om i England under förra säsongen ska han vara glad bara att någon är beredd att BETALA £19 MILJONER för honom.
Grabben som inte ens gjort en hel bra PL-säsong kan snart alltså kostat £54 mille i övergångssummor.
Dalglish måste vara stolt.
* Men det senaste dygnets viktigaste nyhet, tillsammans med Glazyrernas girighet vilket ju visserligen inte var någon nyhet, är utan tvekan det om vår nya tröjsponsor Chevrolet.
Avtalet börjar först gälla hösten 2014 vilket väcker frågan vad nuvarande tröjsponsorerna Aon tycker om det tidiga utspelet.
Skrytet: ”Chevrolet, the current Official Car Partner of the Club, will become only the fifth shirt sponsor in the Club’s 134 year history.” ekar dock tomt då vi faktiskt haft fem sponsorer på bara 15 år också.
Återstår att se om GM och MUFC och Nike (vars avtal går ut 2015) väljer att köra loggan eller bokstäverna eller både och på tröjorna. Jag håller på loggan. I miniformat på en ärm.
* Sist:
Ever Banegas Ferrari is no more.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna