Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jones närmar sig comeback, negativt om Vidic

De senaste skaderapporterna från Old Trafford säger att Phil Jones kan vara tillbaka i spel om ett par veckor, medan prognosen för Nemanja Vidic har försämrats något.

Det var förstås Sir Alex Ferguson som kom med den nya informationen, den här gången i samtal med MUTV – som fick lite information som inte rymdes på fredagens presskonferens.

”Jones tränar med a-laget på måndag, på fotbollssidan, vilket är bra. Han borde vara tillgänglig kanske tio dagar efter det så saker ser bättre ut på den vägen,” sa Ferguson. Det betyder i så fall att hemmamatchen mot Queens Park Rangers den 24 november kan se en möjlig återkomst för Jones. Är vi riktigt positiva ger vi honom en chans att vara med redan fyra dagar tidigare i den, för United, betydelselösa bortamatchen mot Galatasaray i Champions League.

När det gäller Nemanja Vidic gav Ferguson emellertid en ytterligare lite sämre prognos: ”Nemanja är långt borta. Vi kan glömma honom tills efter jul, tror jag.”

Källa: Manutd.com

Res med oss till Manchester!
Delat huvudansvarig på Muss.se. Manc i hjärtat. Envis besserwisser. Tycker att alla fotbollsspelare borde vara som Eric Cantona.

Senaste artiklarna