U18 slog Sunderland hemma

United kunde till slut besegra Sunderland på hemmaplan trots att man vara nära på att tappa helt i andra halvlek.

United tog ledningen tidigt genom Sean Goss. Innan halvtidsvila hann James Wilson utöka Uniteds ledning till 2-0 med ett högerskott framspelad av anfallskollegan Ashley Fletcher.

United såg ut att ha matchen under kontroll, men två snabba mål inom loppet av fyra minuter gjorde att Sunderland både kunde reducera och kvittera. Sunderland hade även en bra chans att ta ledningen, men O’Hara i Unitedmålet räddade.

Dock skulle United få sista ordet, och det med tio minuter kvar när Redmond gör mål på en hörna slagen av Mitchell.

Manchester United U18 – Sunderland U18 3-2 (2-0)

Uniteds mål: Goss, Wilson, Redmond
United: O’Hara – Evans (Riley 80), McConnell, Ioannou, Barber – Harrop, Willock (Mitchell 65), Goss, Redmond – Wilson, Fletcher

25+. Från Pajala. Skriver om reserver/juniorer på Muss.se och går under namnet mufc på forumet. Har ni frågor? Tveka då inte att lämna en kommentar i artikeln. Följ Mikael på Twitter: @mikaelkrekula.