Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mata: Det känns väldigt bra

Juan Mata fick äntligen göra sitt första mål för Manchester United när laget besegrade Aston Villa med 4-1. Spanjoren var förstås belåten efter matchen.

”Det känns väldigt bra. Det har tagit några matcher men idag var dagen,” sa Mata. ”Jag kände att det var på väg och tack och lov kom det idag. Jag känner mig väldigt glad och väldigt tacksam mot fansen som stöttade mig i matchen idag.

”Jag kommer att försöka göra så många jag kan från nu till slutet på säsongen och förhoppningsvis är det det första av många i min Manchester United-karriär.”

Mata passade också på att berömma tvåmålsskytten Wayne Rooney:

”Han gör det väldigt bra för oss, gör mål i nästan varje match och är så passionerad för att spela för den här klubben. Jag är glad för honom och förhoppningsvis kan han fortsätta göra mål till slutet på säsongen.

”Jag gillade verkligen samspelet med honom då vi hade ytor att spela mellan deras linjer. Jag gillar verkligen att spela med honom eftersom han är en fantastisk anfallare, han gör allting däruppe.”


Källa: Manutd.com

Delat huvudansvarig på Muss.se. Manc i hjärtat. Envis besserwisser. Tycker att alla fotbollsspelare borde vara som Eric Cantona.

Senaste artiklarna