Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Malmö den 9 maj

1383125_540827025991577_1613182793_n

Eftersom Evertonmatchen bokades om till söndagsmatch kör vi den 9 maj istället då vi möter Crystal Palace. (Även denna match står som TBC så inget är hugget i sten. Vi får bara hoppas tv-bolaget tänker rätt och kör grönt så det blir spel den dagen.)

Vi har preliminärbokat 40 platser

Programmet:
Förutom rackarns trevligt umgänge och 90 minuter match kör vi i sedvanlig ordning quiz med fina priser och möjlighet till käk (valfritt så klart. Du bokar på plats). På menyn står Triple B Burger som serveras med bacon, bea, bröd, ost, coleslaw, pommes + vanliga tillbehör för lunchpriset 115 spänn. Har du medlemskort i United så får du rabatt på öl och/eller alkoholfritt.

Without Passion – You´re Nothing!

Plats: O’Learys Malmö Central
Dag: Lördagen den 9/5 (TBC)
Tid: TBC
Kickoff: TBC
Match: Crystal Palace – Manchester United
Anmälan:Facebook eller e-post till unitedsyd@gmail.com.


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.

Res med oss till Manchester!
Officiell information från Manchester United Supporters Club Scandinavia och våra fantastiska lokalavdelningar.

Senaste artiklarna