Van Gaal: Det är Murphys lag

Louis van Gaal var förstås besviken efter Manchester Uniteds förlust mot Midtjylland. Uniteds manager tycker att allting går emot United för tillfället.

• Om matchen:Det är Murphys lag. När du börjar matchen och din målvakt är nummer 14 börjar du inte som vanligt. Många saker händer i spelarnas huvuden. De första 10-15 minuterna var vi inte så bra. Men sen kom vi in i matchen, vi gjorde mål, vi kunde ha gjort fler mål. I andra halvlek vinner vi inga dueller, inga andrabollar. Men vi kunde också ha gjort mål. Det är Murphys lag tycker jag.
  • Dålig organisation:Jag tycker att i vissa faser var vi inte bra organiserade. Men det är så när du spelar med nya spelare varje vecka.
  • Midtjylland kan gå vidare:Det är alltid möjligt i fotboll, men vi har chansen att vinna mot dem hemma och vi måste göra det.
  • Om De Gea:Han har också ett knäproblem. Vi får vänta och se. Han ska undersökas imorgon. Vi kan inte svara på det nu.
  • Om Romero:Han gjorde det också i början på säsongen. Jag har tillräckligt förtroende för honom. Det första målet var en styrning.
  • Ökar pressen nu?Ja, men så är det alltid. Det är inte bra. Vi har chansen att göra det på Old Trafford.