Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Det var en fantastisk insats

Louis van Gaal var på gott humör när han pratade med BT Sport efter Manchester Uniteds 5-1-seger mot Midtjylland. Han hade också lugnande besked kring Anthony Martials skada som inte ska vara allvarlig.

  • Om matchen: ”Det var en fantastisk insats. Jag tror att fansen ska ha gillat vårt offensiva spel. Ändå låg vi under, normalt får du sänkt självförtroende men det var inte så. Vi gjorde mål, vi missade en straff. Det var otroligt, men vi fortsatte och fortsatte.
  • Om Rashford: ”Otroligt. I första halvlek sprang han för mycket, för mycket vid sidlinjerna. I halvtid sa jag att han skulle vara framför målet.
  • Om Martial: ”Det ska vara den första muskelskadan. Han är smart som kliver av. Det var ingen bristning, jag tror inte att det är allvarligt.
  • Om Arsenal: ”Fortfarande måste vi spela mot Arsenal inom två dagar. Det är inte mycket att göra, spelarna måste återhämta sig. Vi måste hantera det, vi måste spela mot Arsenal, jag hoppas att det blir en bra match.

Delat huvudansvarig på Muss.se. Manc i hjärtat. Envis besserwisser. Tycker att alla fotbollsspelare borde vara som Eric Cantona.

Senaste artiklarna