Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Välkommen till nya Muss.se!
Same same but different

Du läser detta för att en ny version av Muss.se har lanserats.

Utåt är förändringarna små. Det är tal om evolution snarare än revolution. I bakgrunden är förändringarna desto större.

Lite av vad som är nytt:

  • Den nya hemsidan är snabbare och lättare.
  • Vi kommer nu att ha en underrubrik på utvalda artiklar. Fullt logiskt lägger vi den förstås över huvudrubriken.
  • Våra matchsidor för herrlaget ser mycket bättre ut och inkluderar nu enkel matchfakta. Se till exempel söndagens match mot West Ham.
  • Även våra nyhetssidor för Uniteds spelare ser mycket bättre ut. Framför allt för ungdomsspelarna, där vi nu inkluderar diverse fakta. Se till exempel Charlie McNeill. (För seniorlagens spelare har vi sedan länge fullfjädrade profilsidor, som hittas via herrtruppen eller damtruppen).
  • Även vårt nyhetsarkiv och våra ämnessidor ser bättre ut. Likaså sökresultat.
  • Vi har nytt typsnitt i form av Source Pro i varianterna Serif, Sans och Code. Detta eftersom det för det mesta är kul med förändring. Ja, inte när Sir Alex Ferguson blir David Moyes förstås. Det ger oss fortfarande mardrömmar. Men för det mesta är förändring något bra. Kvar sedan tidigare är Arvo på vissa rubriker.
  • Och en massa annat smått och gott men det är bäst att sluta här. Undrar du något så fråga på mailen nedan.

Ifall du ser något som är trasigt, fel eller bara konstigt skulle jag vara tacksam ifall du skickade ett mail till micke@muss.se.

Nåväl, nog om det. Den nya versionen av hemsidan ligger på ett egenutvecklat tema som heter Cantona. Med anledning av det så ska du förstås kolla in vår spelarprofil för Kungen!

Eric Cantona

Delat huvudansvarig på Muss.se. Manc i hjärtat. Envis besserwisser. Tycker att alla fotbollsspelare borde vara som Eric Cantona.

Senaste artiklarna