Spelarbetyg: Manchester United - Sheriff Tiraspol 3-0
Anfall mot försvar i 90 minuter

Det blev en förväntat enkel vinst för Erik ten Hag och grabbarna när Sheriff kom till Old Trafford. Tre olika målskyttar och några andra bra prestationer spikade slutresultatet till 3-0.

Det var ett vaket United som kom in i denna match med en stor mål-hunger och Sheriff fick egentligen inte låna bollen alls under matchens gång. Lite slarv och ett Sheriff-försvar som spelade på hög nivå gjorde så att det tog 44 minuter innan United fick spräcka målnollan genom en Diogo Dalot nick på hörna.

I den andra halvleken så gjorde Ten Hag några byten direkt men matchbilden förändrades inte och United hann göra tvåan och trean innan domaren satte pipan i munnen för matchens slut. Det fanns många bud på fler mål ifrån hemmalaget men Maksym Koval i Sheriff-målet gjorde en fin match höll siffrorna ifrån att rinna iväg.

David de Gea: 6

Ännu en lugn Europa League afton för De Gea som inte hade mycket att göra.

Diogo Dalot: 7

Utbytt 62. 1 mål. Stångar snyggt dit matchens första mål. En överlag bra prestation.

Victor Lindelöf: 7

Slår några fina bollar i första halvlek. Stabil defensivt men hade ju inte speciellt mycket att göra.

Lisandro Martinez: 7

Utbytt 46. Lisandro fortsätter att vara en väldigt spelskicklig mur i vår backlinje.

Tyrell Malacia: 6

Fyller på fint framåt och hotar Sheriffs backlinje vid flera tillfällen. Fick byta kant i andra halvlek och gjorde en okej match

Casemiro: 6

Utbytt 62. Inte mycket att säga om Casemiro defensivt men deltar mycket offensivt och gör det ganska bra.

Christian Eriksen: 7

1 assist. Väldigt bra leverans på hörnan som leder till första målet. Dikterar spelet bra.

Antony: 6

Utbytt 46. Bjuder på lite ögongodis men lämnar inget större avtryck på matchen.

Bruno Fernandes: 6,5

Slår ett bra inlägg till Ronaldo för matchens tredje mål. Hyfsad överlag och slår några bra bollar.

Alejandro Garnacho: 7,5

Precis som Antony så bjuder Garnacho på mycket trixande men den sistnämnde lyckas faktiskt med mer. Kommer in med en massa energi och ser väldigt spännande ut på sin kant. Mycket bra med bollen och spelar moget för sin unga ålder.

Alejandro Garnacho visade verkligen upp sig på Old Trafford denna kväll.

Cristiano Ronaldo: 6,5

1 mål. Borde kanske göra något mål i den första halvleken men får äntligen göra ett mål i andra. En bra kämpar-insats och kul att han fick sätta dit en boll tillslut.

Marcus Rashford: 7

Inbytt 46. 1 mål. Gör ännu ett väldigt bra inhopp i Europa League och gör matchens andra mål med en okaraktäristisk nick.

Harry Maguire: 6

Inbytt 46. Hade egentligen ingenting att göra i försvaret då Sheriff knappt kom till något anfall.

Luke Shaw: 6,5

Inbytt 62. 1 assist. Shaw har verkligen steppat upp den senaste tiden och kul att se honom med en assist i matchen.

Scott McTominay: 6

Inbytt 62. Får nästan göra ett mål mot slutet av matchen men överlag inte mycket att säga om McTominays prestation.

Donny van de Beek: n/a

Inbytt 79. Spelade för kort tid för att betygsättas.

Erik ten Hag: 7

Ställer upp med en intressant elva och laget skapar mycket med många löpningar in i boxen. Byten blir också lyckade med Rashford och Shaw involverade i mål.

20-årig norrlänning från Umeå. Manchester United supporter sedan 2013 som verkligen saknar Robin van Persie och Wayne Rooney.