Kasta ut O’Shea och Evans!

Än en gång: John O’Shea och Jonny Evans är fortfarande inte (start-) Manchester Unitedspelare.
Jonny Evans gjorde två enorma misstag. Första gången lät han Zat Knight smita framför honom och göra mål. Andra gången hamnade bollen hos Elmander och borde ha resulterat i 1-3.
John O’Shea är farligare för sitt eget lag på egen planhalva. Jag har gått från att tycka att han är kass till att gilla hans stabilitet till att avsky hans totala brist på spetskompetens. Ändå valde Nani att slå hörna på hörna på hörna på Jompa vid första stolpen. Det gav åtminstone ett mål när O’Shea taffliga skarvförsök utnyttjades av Bolton som kontrade in 2-1.
Inkompetens är ordet.
Bra:

• Hmm. Lilla Mickey Owens nickskarv till 2-2 var snygg.
  • Nanis löpning till 1-1 var också snygg.

Okej:

• Evra kom fram mer än tidigare.

Dåligt:

• Spelet gick upp och ner och United var heta i perioder, men perioderna fyllda med meningslöshet var längre.

Uselt:

• Se O’Shea och Evans.
  • Varför gjorde Evra en Konchesky på 1-0-målet?
  • Nanis och övrigas frisparkar/hörnor. Fenomenalt värdelösa.

Anonyma:

• Berba och Rooney skålar inte för sina insatser i kväll. Framförallt Rooneys framträdande var så blekt (förutom superpassningen till just Berba i början av matchen) att det konkurrerar med Iniestas hud. Och det värsta var att han inte verkade bry sig. Inga utbrott, inga protester mot domaren, inga vansinneslöpningar hem när han blivit av med bollen. Han har noll spelglädje.

Annars 1: ”One fucking foul” såg det ut som om Paul Scholes sa till Phil Dowd efter att ha fått gult kort. Det är svårt att argumentera emot pojken när Kevin Davies drog på sig minst FEM frisparkar utan att varnas.
Annars 2: Tre bortamatcher, tre oavgjorda, tre gånger har vi hamnat i underläge. Ut med O’Shea och Evans för tusan!