Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

My name is Luka – I live with Roman

Ingen Luka Modric på Old Trafford i kväll och det ser ju ut som att han spelat sin sista match för Redknapp, trots att han ABSOLUT INTE skulle säljas. Det hör ju till att tränare och klubbossar säger så nuförtiden, men ingen tror på dom längre så det är läge att lägga ned det snacket. I Italien är bossarna mer öppna i alla fall och säger ofta att alla har ett pris.
För så år det.
* Även om Modric saknas har Spurs ett mycket bra lag och det stora problemet blir förstås hur Evans och Jones tillsammans med de Gea ska ta hand om Crouch.
Jag tror att dom kommer att lyckas alldeles strålande.
* Min elva i kväll:

de Gea

Smalling – Evans – Jones – Evra

Nani – Giggs – Carrick – Young

Rooney – Berbatov

Jag envisas med att ta med Berba, men nu måste han bara få spela. Welbeck sägs vara lite småskadad, Owen har varit sjuk ett tag och varken Mame Biram eller Macheda kan gå före bulgaren. På innermitt är det dags för säsongspremiär för den gamle och hans rutin behövs i en sån här match. Jag hade, som någon läsare också skrev, varit mer bekväm om Smalling gått in bredvid Jones, men Evans måste ju få chansen att visa att han är bra nog för såna här matcher.

* Apropå Berbatov så kan han lämna gratis, enligt Mark Ogden på Telegraph. Han har bara ett år kvar på kontraktet och det är en sån där kryptisk option efter det. Berba själv har ju sagt att han inte vill lämna, även om han blivit oerhört misshandlad i laguttagningarna, och jag kan inte se honom säljas innan transferfönstret stänger. Men frågan är om inte Berba är en sån spelare som drar hem till Bulgarien efter antingen den här säsongen eller den efter det.

Bara en känsla. Kan inte se honom i typ Wolves, MLS eller Dagestan.

* Gary Neville, ni vet han som sprang en hel del upp och ned på högerkanten på Old Trafford några gånger, har en biografi på väg ut (han har faktiskt inte skrivit någon än, till skillnad från Rooney som skrev en när han var 11 18). Och som väntat blir det rubriker av hans tankar.

Han kallar bland annat sin Englandskarriär för ”a massive waste of time”.

“There have been times when I reflected on my international career and just thought: ‘Well that was a massive waste of time’,” “Sorry for sounding sour, but my best mate, David Beckham, got butchered after the World Cup in 1998, then my brother, Phil, after Euro 2000.
“The whole lot of us got it in the neck at other times. Sometimes we deserved it, but playing for England was one long roller-coaster: some ups and downs, but also quite a few moments when you’re not really sure if you’re enjoying the ride. It should be fantastic, the best moments of your life. But there is no doubt that too many players spend too much time fearing the consequence of failure when they pull on an England shirt.”
Han är bra, Gary. Han tycker saker. Det ska premieras.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna