Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Benfica it is

Det är – om vi ska vara ärliga – inget speciellt upphetsande med den här Champions League-hösten.
Eller hur?
Eller är jag ensam om att tycka att det bara blir en transportsträcka för oss?
Nåväl, det är ju ändå CL-fotboll och det ska vi inte underskatta även om motståndet ser ytterst beskedligt ut i jämförelse. I kväll står vi inför det på papperet svåraste motståndet när vi lirar i Benfica.Vi saknar vårt ordinarie mittlås och några ungdomar till, men ska givetvis springa hem det här.
Den stora frågan är inte längre om Berbatov får spela utan om Michael Owen äntligen får sitta på bänken, alternativt starta. Det är faktiskt en möjlighet. Berbatov har spelat 26 procent av matchminuterna sedan första mars, enligt manutd.com-”journalisten” Nick Coppack och jag kan aldrig tänka mig att han får spela i kväll.
Annars lär vi få se några förändringar i alla fall på mittfältet. Både Valencia och Fletcher är med i Portugal och det är väl läge för gamle Giggs att starta. Jag gissar vilt på detta:

DDG

Smalling – Jones – Evans – Fabio

Valencia – Giggs – Fletcher – Park

Rooney – Owen

* Kuz har uttalat sig, tror jag, i The Sun:
”I am angry and disappointed with the way I am treated. I had a few good offers. The problem was the club who wanted to sell me for £4 million.”
Själv är jag också lite besviken eftersom jag hade hoppats bli av med dig (no offence).
* Och ÄNTLIGEN har även Fergie börjat jämföra Rooney med Pelé. Vi andra har ju vetat länge att han är vår vite motsvarighet.
* Såg en del på Dortmund-Arse i går och det är svårt att ta in att Arse fick en poäng där. Hade Dortmund haft en kyligare avslutare, sparkat Sebastian Kehl innan matchen och fått ett mål för varje gång publiken kom upp i 200 decibel så hade dom vunnit med tre-fyra bollar.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna