Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Glömt, redan traskat vidare

Gårdagens hittills – under säsongen – ojämförbara bottennapp är (snart) glömt. Jag var inte ens särskilt besviken eftersom det var så dåligt att jag nästan började skratta.
Fergie var så där barskt besviken (se videon i inlägget nedan) som han kan vara ibland och i dag fick spelarna sannolikt veta att dom lever och har ett jobb miljoner människor bara kan drömma om under en kort period av sina liv. Det var en del märkliga insatser på planen, framförallt hur Carrick och Anderson helt tappade mittfältet och konceptet efter paus. Okej, dom var lite väl offensiva i första, men då skapades en hel del också.
Nåja, slår vi inte Otegulgltug i nästa omgång förtjänar vi aldrig att vara med i CL igen.
På lördag spelar vi klockan 16 igen i den uppochnedvända världen. Kanariefåglarna kommer till Old Trafford med en seger i ryggen och är sannolikt inte mycket sämre än Basel. Å andra sidan är förhoppningsvis Rooney eller Hernandez tillbaka (jag tror mer på Hernandez) och Nani spelar garanterat från start och då är vi ett bättre lag än vi var i går. Annars jävlar. Om det var superduperdunderfiasko i går vore det megasuperdunderjättefiasko att tappa poäng mot Paul Lamberts grabbar där Ritchie De Leat spelar mittback. Fast han lär väl knappast spela mot oss eftersom han är utlånad.
* Ni har säkert redan sett intervjun där El Rifle svettas helt okontrollerat mycket.
Jag såg den först i dag. Oslagbart! Jag är inte helt hundra på spanska, ligger någonstans mellan tio och femton, men jag tror inte att någon påpekar att han eftersvettas. Behövs ju knappast heller.
Kortversion

Långversion

 

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna