Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Newcastle it is

Besvikelsen har lagt sig, någorlund i alla fall, efter det usla 2-2-resultatet i tisdags.
Nu går vi vidare från örnarna till skatorna – och det blir på papperet ungefär lika tufft. Eller tuffare. Och i min värld ligger en förlust och väntar på oss om det inte blir bättring.
Lite noteringar:

  • Till skillnad från oss har Newcastle en målvakt och fyrbackslinje som spelat nästan hela tiden. Krul – Simpson, S Taylor, Coloccini, R Taylor har tillsammans missat 13 minuter av PL-fotboll den här säsongen. Lite skillnad mot oss som spelat med Valencia, Jones, Fabio, Evans, Lindegaard, De Gea, Evra, Ferdinand och Vidic i ligan. Kontinuitet är bra – samtidigt blir ju Newcastle väldigt slitet i vår.
  • Rooney är fit (det sa Fergie visserligen inför Basel också), medan Anderson är borta till februari. Andersons skada är olycklig förstås, vi har inte ett kompani av mittfältare som sitter och väntar på att spela, men samtidigt har ju Carrick varit bra och cementerat sin plats i förstaelvan.
  • Alan Pardew hoppas på en United (vi)-utvisning. Hoppas går ju.
  • Kan Andos skada få Fergie att handla i januari? Eller litar han på Gibson som back-up? Han säger själv: ”It’s dead easy to say you’ll go out and buy players,” he warned. ”But it’s not easy to buy players who are good enough for Manchester United, especially in January.” Tidigare har han benhårt slagit fast att det inte blir något köp – det här känns som en öppning.
  • Vi vinner med 3-1.

Startelva:

  1. David De Gea.
  2. Rafael.
  3. Vidic.
  4. Evans.
  5. Fabio.
  6. Carrick.
  7. Nani.
  8. Fletcher.
  9. Rooney.
  10. Hernandez.
  11. Young.
Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna