Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Aston Villa it is

Jag minns inte när vi förlorade på Villa Park senast – det är vääääldigt länge sedan i alla fall.
Men i morgon kan det mycket väl hända.
Det här laget är inne i en formsvacka som får Marianergraven att se ut som en liten backe. Nja, kanske inte. Men vi har ju faktiskt inte bjudit på toppfotboll sedan början av september om vi undantar vissa passager i Newcastlefajten.
Därför är det inte så konstigt att jag är orolig inför Villa i morgon. Ingen spelare är heller i kanonform och glaspojkarna från Brasilien gick givetvis sönder i veckan igen.
Min elva:

DDG

Jones – Rio d.ä – Vida – Evra

Nani – Carrick – Fletcher – Young

Rooney

Hernandez

Kommentar: Valencia och Park spelade bort sig i veckan och lär vara uteslutna till en startroll. Det ger oss Giggs över som mittfältsalternativ (av de skamligt få vi har). Men jag tror att Fergie vill ha mer brunkar-attityd än offensivt tänk i morgon och då får Fletch spela. Backlinjen inga konstigheter, högerbacksplatsen står mellan Jones och Smalling och eftersom den ene spelade mycket i onsdags och den andra vilade går jag på Jones. Welbeck då? Eventuellt istället för Hernandez, men mexaren levererar.

* Berbatov är inte allvarligt skadad i alla fall.

* Fergie säger att supportrarnas otålighet kostade Bruce jobbet. Och visst är det en skam att Bruce får foten medan Steve Kean sitter kvar i Blackburn.

* De flesta av er tror att vi vinner någonting – och att det blir ligan. Näst flest tror att vi inte tar en enda titel i vår. Jag är lite mittemellan. Ny fråga om Villa i morgon.

* Tyvärr påstår Nemanja att han inte är någon ”mördare”. Hmm. Tror vad jag vill om det. Han gillar i alla fall att tackla:

”I am a defender. I like to defend, it’s what I do and what I’m best at. I tackle, I tackle, I tackle. I am not a dirty player and I’m not a killer, as the fans sing. I don’t want to hurt or injure anyone. I just want to win. I have to win, so I do what I have to do.”

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna