Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney and Suarez

Efter sensationsblaskornas paraddag med Rooney & co i går så var det dags för de mer pålitliga att göra entré.
Telegraph rapporterar att Rooney – som åkte på galej med Evans och Gibson – gjorde en så usel träning efter utekvällen att det var därför han petades och bötfälldes. Han ska inte ha brutit mot några klubbregler och hela historien ska vara glömd av både Rooney och SAF.
Inga konstigheter i min värld även om Rooney borde vara den siste att göra sånt här med tanke på oktober 2010. Han borde gå i kedja bakom Ferguson tills denne slutar.
* På nyårsaftons kväll av alla dagar på året valde FA att släppa sitt 115-sidiga resonemang varför Suarez fick åtta matchers avstängning.
Jag har fortfarande inte sett Liverpool FC svara på det på sin hemsida. Det är lätt att förstå varför eftersom klubben snarare borde skämmas ännu mer för sitt första uttalande. Läs här, här och här.
Och här.
Och varför inte här också?
Och sist: här. (”In the meantime, some people at Anfield need to think long and hard about their actions and decide if they have acted in a manner befitting Liverpool Football Club”)
Blir kul att se Suarez återkomst på Old Trafford 11 februari. Där applåderar vi inte in motståndarna som handbollspubliken i Eskilstuna sporthall gör.
Det ska bli intressant att se om Suarez/Dalglish/Liverpool ber om ursäkt eller överklagar. Med tanke på hur dom skött hela den här historien blir jag inte förvånad om dom överklagar.
* Helgens höjdpunkt. Ji-zz i pantsen.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna