Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Liverpool it is

Liverpool hemma på lördag.
Luis Suarez drar helt plötsligt till med ”what happens on the pitch stays on the pitch” och påstår att det är en slags oskriven regel.
Det kan man ju förstå att han anser.
* Ravel Morrison fortsätter visa upp sin, hmm, personlighet. Nu är han igånghetsad på twitter och kallar någon ”little faggot”. Lite Joey Barton över honom. Och det är ingen komplimang.
* Fan vad kul det ska bli att åka på United igen. Det är nästan FYRA år sedan sist.
Jag har 10-1 på tre besök på OT mot Newcastle, Bolton och Aston Villa. Enda insläppta var en reducering på straff från Bolton. Helt feldömd. Förstås.
* Och vad har DU lärt dig, Kung Kenneth? Ödmjukhet?
* Min drömelva på lördag:

DDG

Rafael – Smalling – Rio d.ä – Evra

Valencia – Carrick – Scholes – Nani

Rooney – Welbeck

Troligen blir det väl Evans istället för Smalling, men annars kan jag inte se någon annan elva. Möjligen Hernandez istället för Welbeck, men njae. Berbatov? Tja, varför inte. Han mår ju bra av att lira hemma mot Liverpool.

Young startade i helgen och kan göra det igen om Nani inte är hel. Kan hans skada var en sån som klubben mörkar? Inte omöjligt. Ser gärna Phil Jones också, men inte från start.

* Apropå Berbatov så ska han ha sagt ”I’m not happy” enligt The Sun som sin vana trogen antingen ger fanken i att hänvisa till källor eller påstår att dom själva pratat med honom.

* Bloggen har glömt bort att berömma en ex-Unitedtjomme i form av Gabriel Obertan.

Han må vara usel, men han gör mål.

Till skillnad från en del andra kantspelare i ligan i dag. Inga namn nämnda.

* DDG ”wants to achieve greatness”. Det kan vi vara överens om att Mark Bosnich aldrig gjorde på Old Trafford. Och då värvades han ändå TVÅ gånger.

* Vi vinner på lördag. Ser ingenting annat.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna