Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Giggs ain’t going to Amsterdam

Ryan Giggs is not going to Amsterdam. Tyvärr. Eller tack och lov, beroende på vem man är. Men som jag skrev i går: Det ska firas med 900:e matchen på Old Trafford nästa vecka i stället.
Inte Evra eller Berbatov heller, vilket innebär att min tänkta startelva från i går redan är off. Däremot är Jones, Nani och Young med.
Full squad här.
* Giggs har spelat fler Premier League-matcher än Manchester City.
* 2 november 2011 – var det sista gången vi såg Michael Owen i United?
Kanske. Inte alls omöjligt.
Den här säsongen har han hoppat in i en PL-match.
Förra säsongen startade han 1 PL-match.
Faktiskt: Senaste gången han startade en ligafajt var 23 januari 2010 och han har startat totalt 6 av 101 gånger vi haft match i PL.
Och den grabben ger vi nummer 7. Fortfarande oförlåtligt.
Men han är tack och lov inte ”injury prone” vilket innebär att han helt enkelt varit alldeles för dålig för att få starta fler gånger.
* Det tog inte lång tid för Ravel Morrison att visa sitt rätta jag för West Ham-fansen.
* The Mirror vände verkligen kappan efter vinden med det här inlägget från David McDonnell. Med hans logik så är Arsenal och Chelsea bättre lag än United. Och Basel är närmare Barcelona och Real Madrid än vad United är.
Larvigt påstående.
Visst, United torskade i världens enklaste grupp, men att påstå att laget är sämre än Chelsea, Arsenal, Basel och Bayer Leverkusen framstår ju bara som tramsigt och okunnigt. Problemet var att Fergies lag, laguttagningar och läkarteam ställde till det. Det är inte acceptabelt.
* Tänk att det efter Liverpool i lördags går TVÅ VECKOR tills nästa riktiga fajt. Sjukt. Amsterdam Arena ser jag ungefär som lika hett som Burnley borta i CC.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna