Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ajax – igen!

Match i morgon och jag är marginellt mer upphetsad än om jag skulle få se Full fräs med Stefan & Krister. Kan inte hjälpa mitt stora ointresse för EL. Kanske blir lite roligare när vi inte spelar SEXTONDELSFINALER.
Jaja, Ajax ska lira på Old Trafford och de ska göra det för att få stryk med så lite som möjligt totalt över två matcher.
Den stora grejen i morgon lär ändå bli hyllningen av vår störste spelare genom tiderna. Ryan Giggs gör sin 900:e match för United och ingen kommer att göra fler under min livstid. Scholes kommer sannolikt upp i 700, men inte många fler.
Sen är nästa gubbar på listan över flest framträdanden:

  • Rio d.ä med 384. Kommer upp i kanske 450.
  • Rooney med 351. Han skulle kunna gå om Scholes, men nej.
  • Fletcher 302. Kan kanske tyvärr stanna där.
  • Evra 277. Gott så.
  • Carrick 258. 31 år gammal.
  • Vidic 243. 31 år.
  • Park 200. 31 år.

Som ni ser är det inte någon, med undantag för Rooney, som de närmaste tio åren kommer att kunna slå sig in över 500 spelade matcher.
Därför ska vi passa på att njuta varje gång vi ser svägerskepåsättaren svärmorsdrömmen från Cardiff dra på sig nummer 11.
Och be för att Fergie eller hans ersättare inte ger den tröjan till typ Jamie Carragher.
* Vi missade att gå vidare från årtusendets enkla CL-grupp mycket beroende på skador, underskattning och hattande i laguttagningarna. I morgon lär vi inte köra med vår förstelva med tanke på söndagens ligafajt, men ändå med en ganska stark elva gissar jag.
This:

Amos

Rafael – Smalling – Jones – Evra

Nani – Giggs – Cleverley – Young

Park

Chicharito

Det är dags för Carrick att vila. Han har startat 14 matcher i rad. Samtidigt är det lite lurigt. Sist han inte startade var mot Basel borta … Roo vill alltid spela, men någon måtta får det vara. Giggs startar, alternativt får en superhyllning när han blir inbytt om han nu är halvskadad.

* Tompa Kuszczak har till slut fått lämna Old Trafford. Nu hoppas polacken, vars autograf står i min bokhylla, på EM-spel i sommar. Då lär han få glänsa i Watford.

* Apropå Giggs har han ju inga spärrar och ska nu ha skadestånd av The Sun som hade mage att skriva att han knullade runt.

* För er som är intresserade av vad som hände med den miljard vi fick av Real Madrid för Snorungen så kan ni kolla här. Deprimerande läsning. Tänk er bara vad vi kunde ha gjort för de miljarder som Glazyrerna snott av oss.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna