Top of the league.
Antonio Valencia tillbaka.
We do what we want.
Bäst:

• Antonio Valencia är ligans bäste yttermittfältare. I konkurrens med Gareth Bale. Jag kan inte se någon annan högerytter som kan konkurrera i alla fall. Jag var lite orolig att han skulle ta lite tid på sig att komma tillbaka efter skadan. Det tog inte många minuter.
  • 2-0-målet! Klassiskt United. Motståndarna har hörna och så säger det bara swosch och så ligger bollen i det andra målet. Fullständig briljans.
Bra:
  • Carrick är majestätisk i vissa sekvenser.
  • Hernandez! Klassavslut. Båda två.
  • Evans. Äntligen! 119 matcher!
  • Rooney var lite dassig i perioder i dag, men ändå inblandad i väldigt mycket konstruktivt. Den lägstanivån är bra.
  • Målskillnaden! Bara tre mål efter just nu. Och det kan jävlarimej bli tufft för Yaya och pojkarna att knäcka Chelsea i veckan.
  • Danny Welbecks one-touch-spel är fantastiskt.

Annars:

• Stearman borde givetvis ha fått rött får sin attack på Hernandez. Min fru kände lite sympatier för Stearman som låg med näsan i gräset efter Chichas 5-0. De tankarna slog jag snabbt bort från hennes skalle. Inte bokstavligen alltså.
  • Hoppas verkligen att Rafael får slutet av säsongen på sig att göra högerbacksplatsen till sin. Det är dags för tio matcher i rad nu.
  • Vi har gjort 40 mål fler i ligan än Liverpool. 40. Och släppt in 1 mer. 1.
  • Osannolikt vad uselt Wolves var. Strömblad (fan att inte PL HD sänder live!) yrade om Wolves fantastisk start på matchen när dom hade en bra period mellan minu 15-och 20, men inte ens det yrandet hjälpte sedan Zubar fick tuppjuck.
  • Ingen anfallare på bänken. Dimitar Berbatov är så jävla långt bakom alla fiskpinnar det går att vara. Tragiskt och det vore en ynnest att få höra hur Fergie resonerat kring Berbatovs framtid – på riktigt alltså, inte inför pressen.
  • Ingen Nani, Jones, Cleverley. Vi har sparkapital i slutspurten. Dessutom utan Vida och Fletcher och ändå fyra poängs serieledning. We do what we want.