Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vad händer sen?

Vem blir tränare och vem blir tv-expert?
Vem drar sig tillbaka och rör inte ett finger mer och vem super bort hela sin förmögenhet och sätter sig vid enarmade banditer resten av livet?
MUSS-bloggen goes all spåman och ser vad som händer med en radda lirare ur dagens Unitedtrupp när lampan slocknar.
David De Gea.
Skriver en självbiografi när han är runt 40 där han avslöjar att han var nära att sluta i United redan första året. Återvänder till Madrid och blir målvaktstränare i Atleti.
Patrice Evra.
Slutar tvärt med fotboll. Blir aldrig mer aktiv inom sporten och få vet hur han fördriver sina dagar. En del spekulerar i att han ligger i – bokstavligt – för att skaffa lika många barn som hans far en gång gjorde. Dyker varje år upp på filmgalan i Cannes tillsammans med Cantona. Ingen av dom pratar med pressen.
Rio Ferdinand.
Inga konstigheter alls. Rio d.ä har i flera år byggt upp sitt varumärke och kommer även efter det att han slutat spela att fortsätta marknadsföra sig själv med kläder, skor, parfymer och gud vet allt. Blir lika lyckad utanför planen som på den och är vid 50 års ålder en av Storbritanniens mest förmögna människor. Fortsätter att tro att han är en gangsta-rapper ända in i pensionsålder.
Jonathan Evans.
Flyttar hem till Belfast. Investerar mycket i fastigheter och blir blåst av en känd nordirländsk bluffmakare. Förlorar stora delar av sin förmögenhet och tvingas ställa upp på diverse kändis- och vipjobb. En av Nordirlands mest kända personer och han tycker att livet ”hemma” är för jobbigt. Tar sitt pick och pack och flyttar tillbaka till Manchester där han följer United på plats varje vecka samtidigt som han kommenterar spelarna i MUTV.
Michael Owen.
Hästarna tar upp mer tid än fotbollen gjorde under hans karriär. Spärras från twitter eftersom han spammar så många människors feed med häst-storys att ett uppror startas som miljoner människor skriver under.
Anderson.
Den här figuren kommer inte att lyfta ett finger. Han kommer också garanterat att tjocka på sig rätt rejält. Hamnar ofta i brasiliansk skvallerpress och många kiss-and-tell-historier vittnar om många urspårade poolpartyn med lättklädda damer och en hel del droger. Utblottad försöker han sig på en karriär som tränare i Brasilien men misslyckas och lämnar landet för Japan där han lever livets glada dagar med enarmade banditer som bästisar.
Dimitar Berbatov.
Flyttar hem till Bulgarien, fortsätter vara cool och investera i bulgariska barns framtid. Blir rådgivare åt bulgariska fotbollsförbundet under några år innan han tröttnar på inkompetensen. Semestrar mycket. Talar lika varmt om Manchester som hans företrädare från Marseille. Flera stora klubbar i Sofia vill ha honom som tränare, men han håller dom på halster innan han plötsligt tar över som förbundskapten för att lika snabbt sluta efter ett misslyckat kval.
Wayne Rooney.
Här hade studieskulderna varit tämligen låga om inte fotbollen existerat. Efter karriären försöker han sig på tränaryrket i ett non-league lag men ger upp när han inte minns vad spelarna heter eller på vilka positioner dom är bäst. Skiljer sig från Coleen när barnen är vuxna och återfinns flera gånger i månaden i den engelska skvallerpressen. Gör en ny hårtransplantation när han är 45 men när hårfästet ändå fortsätter krypa uppåt ger han upp det vid 60 och kör Bobby Charlton-looken från vip-boxen på Old Trafford. Avslöjar att han aldrig hållt på United utan hela karriären haft hjärtat i Everton.
Ryan Giggs.
Tränare. Givet. Ger ut en uppdaterad självbiografi där han förskönar sin inblandning i soppan med den aborterande svägerskan. Gör ett ansiktslyft för att få bort rynkan mellan ögonen. Förnekar det. Tränar Wales i flera omgångar med varierat resultat. Blir erbjuden jobbet som manager i United, tackar ja, men fler skandaler kring hans privatliv grävs fram och han drar sig tillbaka till Cardiff tillsammans med nya hustrun Imogen Thomas som förlåtit honom.
Michael Carrick.
Tar en paus från fotbollen för att sen längta för mycket och börja tränarkurser. Blir en mycket lyckad tränare och tar över Everton som ett av engelsk fotbolls unga stjärnskott på tränarhimlen. Gör succé och blir så småningom erbjuden jobbet som assisterande tränare i United. Tackar ja och stannar där karriären ut.
Ashley Young.
Ytterst oklart. Inte lärt känna honom tillräckligt noga för att kunna fastslå vad som händer.
Danny Welbeck.
En player i dubbel bemärkelse. Kommer inte att göra många knop när han lagt skorna på hyllan. Får ett jobb som ambassadör av Nike och syns i flera annonskampanjer. That’s it. Spenderar mycket tid i USA där han köper ett hus i Florida.
Rafael.
Kommer att ha barnasinnet kvar tills den dag han somnar in. Fjärtar på sina barns kuddar och springer och gömmer sig. Byter ut skelettet mot titan när han blir 50.
Fabio.
Kommer att ha barnasinnet kvar tills den dag han somnar in. Fjärtar på sina barns kuddar och springer och gömmer sig. Byter ut skelettet mot titan när han blir 50.
Paul Scholes.
Lättast att förutspå eftersom vi fått en försmak på hans pension. Lär prova igen att träna sämre spelare. Kommer att gå bättre nästa gång eftersom han då vet att han gjort rätt val. ”Get up, go to work, train the boys, get showered, go home”. Utses till Englands främste mittfältare genom alla tider.
Antonio Valencia.
Flyttar hem till Ecuador. Investerar en slant i fotbollsskolor för fattiga barn. Kan göra inhopp som expert i tv, men inte på någon permanent bas. Satsar på sina barns karriärer, tar jaktlicens och är hemifrån ofta på långa jaktturer. Skrattar ofta. Håller kontakten med Nani livet ut. Paret träffas ofta för att jaga och åka fyrhjuling på Valencias marker.
Nani.
Engagerar sig mycket i välgörenhet. Reser runt i världen och spelar kändisfotboll för att dra in pengar till barn i tredje världen. Pratar gott om United så ofta han får chansen och nämner lika ofta att nyckeln till hans genombrott var Cristiano Ronaldos flytt till Madrid. Avslöjar också att han aldrig gillat Ronaldo.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna