Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Öh, nej det blir nog ingenting

Lilla Mickey Owen vill bidra med något i slutet av säsongen.
”I have to get myself to a stage where I could be available for the last four or five matches. To a certain extent that would be my job done. If I am available, should we get an injury or need a goal in the last 10 minutes then I am there and the manager knows I have a track record that suggests I can do something. Whether I play or not is the manager’s decision but I can get myself into that position.”
Öh, nej.
Det blir nog ingenting.
Du har inte spelat sedan i november. Vi har sju matcher kvar av säsongen. Vi har Welbeck, Rooney och Hernandez hela och en utfryst skyttekung som utan att tveka skulle skaka bort skammen han borde känna av att bli behandlad som han blir och hoppa in och leverera.
Det blir inga fler minuter för dig i United om vi inte säkrat titeln innan säsongen är över. Det blir sannolikt (läs: förhoppningsvis) inga fler framträdanden alls hos oss. Nuförtiden inte så mycket för att han är en gammal Scouser som att han alltid är skadad och dessutom sitter och håller på tröja nummer sju. Han är billig i drift – det är han verkligen med tanke på det track record han trots allt har – men han tar samtidigt upp en plats i vår trupp som skulle gå till någon annan, bättre och mindre skadebenägen otursförföljd spelare.
Så – tack för 4-3-målet mot City och adjö.
Nu kan du pyssla med din app på heltid.
* Apropå tröja nummer sju så är det ju straffspark att köra en poll om vem som får den nästa säsong dagen efter gårdagen.
Men vi kör på ändå. För det finns trots allt konkurrens om den och även om betydelsen av att ha #7 solkats ned sen Fergie valde att ge den till Owen så är den ändå en klassisk tröja. Vi får se det här som ett snedsteg som vi får försöka förlåta i framtiden.
Nuvarande pollen får ge sig.
DEN var en straffspark från kanske två-tre meter.
Vi kör: Nani, Valencia, Cleverley, Welbeck, Owen, nyförvärv eller någon annan i nuvarande trupp.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna