Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fem ändringar?

Har ni av någon anledning missat den lilla diamanten om Uniteds best XI som Sam Pilger knåpat ihop, så se till att reparera det misstaget så snart som möjligt.
En härlig läsning med många minnesvärda citat. Som det från Keane: ”Who ever said I wanted to be remembered anyway? Why should I worry about what people think about me in the future? I might be dead tomorrow”.
* I morse träffade chocken mig som en blixt när jag plötsligt mindes gårdagens miserabla framträdande på DW Stadium.
Blev illamående för en stund.
Men nu har jag smält det hela och KRÄVER en urladdning mot McLeish och Heskey på söndag.
Frågan är bara hur många som får lida för gårdagens svek. Giggs är ju borta, det är givet. Liksom Jones, som knappast lär återhämta sig och dessutom var för dålig för att ta en plats. Nani och Scholes borde få spela från start, jag kan till och med se Cleverley peta Carrick. Helst Berba också, men det är uteslutet av skäl bara han och Fergie vet om, så det lär bli dags att varva ut Hernandez och varva in Welbeck igen. Två anfallare helt ur form.
Rafael? Inte hört eller läst nåt om någon skada så då får anta att han var petad. Var han det lär han vara tillbaka, var han skadad lär Smalling få chansen igen. Det var ett tag sedan han lirade från start i ligan.
Elvan på söndag:

DDG

Smalling – Rio d.ä – Evans – Evra

Valencia – Cleverley – Scholes – Nani

Rooney – Welbeck

Park då? Tja, det är väl ett drömläge för honom att ersätta Young, men njae. Koreanen lär knappast vara med i diskussionen om Årets spelare i England efter den här säsongen. Fabio då? Inte ens på bänken nuförtiden.

* Samtidigt trivs Mame Biram Diouf alldeles utmärkt i Hannover. Kul för’n!

Synd att dom sabbar hans fritidsintresse, även om det hjälper honom att lära sig språket:

”One of my favourite things to do is go to the cinema. But it’s difficult because all the films are in German and it’s a tough language to learn. Still, I’m determined to give it a go.”

* Och för att pigga upp oss denna baksmälledag kan vi längta efter ännu ett sånt här firande.

Gärna med just Berba och bubblet. Men utan studsandet.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna