Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Apropå Cityfans

Det är ju en ynnest att det inte finns en enda ynka Citysupporter i min närmaste omgivning. Jag hade en gång en Facebook-vän, en bekant sedan skolåren, som är Cityfan. Och så hållet Peter Wennman på City.
Annars kommer jag inte på rak arm på en enda svensk till som håller på City. Och det lättar åtminstone ett par procent av smärtan. Eller en halv.
Var tvungen att ge mig in på svenskafans.com för att kolla om det ens finns en City-sida. Det gör det. Och dom har en guldblogg (säg det för dig själv med samma betoning som Sean Bean säger ”they have a cave troll” i Sagan om Ringen”).
Ser man på.
* Tompa Cleverley 2012/2013 blir ytterst intressant att följa.
Grabben blir 23 i sommar och efter en stop-start-säsong är det nu han ska etablera sig på innermitten. I alla fall om Fergie än en gång vägrar köpa ersättare där, vilket inte är helt omöjligt. Med Anderson som enda egentligen konkurrent – om Pogba sticker och Scholes lägger av igen – om en plats bredvid Carrick får han inget bättre läge.
Ge grabben tröja nummer 7 också så får han dels ytterligare behövlig press på sig och dels sabbar det hans varumärke, vilket ju alltid är lite spännande. Trams att hålla på med sånt när man är 22 och inte bevisat något. Tycker jag. Men jag förstår det också. Jag är inte helt oresonlig.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna