Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

En kort RvP-kommentar

Är ju som bekant inte så mycket för alla dessa rykten om spelare hit och dit, det har blivit så mycket att det bästa är att låta bli att ta någonting på allvar.
Men när till och med Alexander snackar om en spelare känner jag mig nödgad att också uttala mig. Det går liksom hand i hand.
:-)
Fick i alla fall frågan på twitter nyligen om jag vill ha Robin van Persie. Och det är väl klart. Precis som jag inte skulle tacka nej till Luka Modric. Men jag tror i båda fallen att det är, tja, kanske 2-5 procents chans att någon av dom skulle komma till OT, så därför är det som att få frågan om man vill ha en miljon kronor i handen. Kanske inte riktigt, men ni förstår vad jag menar.
van Persie blir snart 29 bast. Hans kontrakt går ut nästa säsong. Han kostar ändå skjortan, både i övergångssumma och i löneanspråk. Vi är både världens lönsammaste och skuldbelagda klubb. Vi har två mittfältare i Giggs och Scholes som nu trots allt måste göra sina sista säsonger i klubben, en enda etablerad vänsterback som knappast närmar sig zenit i karriären och att då punga ut på en anfallare i stället för en mittfältare känns mycket märkligt. Att lägga uppemot £30 mille som Daily Fail antyder att RvP ska kosta vore direkt vansinne i min värld.
Det finns som sagt andra hål att fylla i truppen.
Dessutom har ju Arsenal, aningen egendomligt, enligt rapporter klargjort att dom minsann inte tänker sälja sin kapten till oss. Men till City, som ju faktiskt vann ligan i våras, ska det gå bra.
Och att Fergie de facto uttalat sig om RvP tyder på att det inte heller blir något.
* Sen har vi ju den här brassen Lucas Moura. Pust. Det skrivs verkligen dagligen om den mannen. Senaste budet är att United ska höja just budet till över £32 mille.
Här är jag på gränsen till helt ointresserad eftersom jag har svårt att tro att Fergie pungar ut med över £30 mille för en kille som aldrig spelat i Europa. Och är 19 bast.
* Eftersom jag är utmattad med barn som är vakna konstant orkade jag inte hålla mig vaken och se Team GB klassas ut av brassarna i går.
Giggs och Cleverley lär få slita hund för att nå längre än Rafael.
Med Neil Taylor och Ryan Bertrand som ytterbackar är det lätt att förstå varför.

Sist:
Gameday!

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna