Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

One gone – three left

Så kan vi då räkna borta en av våra spelare i OS. David De Geas Spanien gjorde dunderfiasko och får lämna London med svansen mellan benen. Hur ont det gör i mig att se en Unitedspelare lida av ett misslyckat OS?
Gissa.
Under tiden kan vi räkna in Rafael till slutspel och en del talar för att Giggs (tjusigt mål i går) och Cleverley (mycket bra i går) gör Rafa sällskap.
Om jag fick välja vilken av de fyra Unitedspelarna vi har/har haft med som jag ville se åka ur först hade jag valt just DDG. Lite semester nu och sen snabbt tillbaka till Carrington. Perfekt.
* Annars verkar det vara väldigt lugnt för Safe Hands Gill och hans medförhandlare. Det skrivs lite då och då om van Persie och Moura, men trots att det är 1 augusti på onsdag känns det inte som att det presenteras något mer stort förvärv.
Fast vi kan ju hoppas att blixten slår ner när som helst.
* Paul Scholes berättar att han inte behövde bli övertalad om att fortsätta kommande säsong:
”The manager didn’t have to twist my arm to play this season.”
Nu återstår att se var vi har dig Paul. Jag har en lite otäck känsla av att han kan komma att vara ytterligare ett steg efter den här säsongen. Hoppas att jag har fel.
* Ole Gunnar får chans att ta revansch på Basel å Uniteds vägnar i CL-kvalet.
Jobba Solskjaer!
* Apropå CL ska Fergie & co minsann inte misslyckas på samma kapitala sätt som förra året då klubben bjöd på tidernas fiasko i CL-spelet.
Påstår han i alla fall.
”We need to make a statement – and show everybody last season was just a blip.”
Tacka fan för det.
* 9 dagar kvar till Gbg.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna