Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

På plats

Dåså, då var vi plötsligt i samma land som de stora.
Det var inte i går Manchester United sparkade boll i Sverige.
Nåväl, pojkarna bor på Hotell Sankt Jörgen på Hisingen (bild ogenerat lånad från Göteborgs-Posten):

United anlände alltså vid lunchtid i dag och for sedan till hotellet.
13.30 i morgon är det dags för presskonferens (med Sir Alex?) och det väntar alltså minst två träningar på Ullevi alternativt Rambergsvallen, enligt GP. Runt 17-tiden i dag lämnade spelarna hotellet för att träna, enligt twitters @k3xman som är på plats.
* Dagens roligaste och konstigaste nyhet var annars att Darren Fletcher har spelat 45 minuters träningsmatch och att han ska träna med Skottland i veckan.
”Darren will be with us at the weekend, he is back in training and he played 45 minutes in a practice match last week” säger förbundskapten Craig Levein. Märkligt på två sätt: Varför kan han inte träna med United? Och varför brejkar Levein det här och inte Alex?
Fergie har ju snarare antytt att Fletchers karriär går mot sitt slut och har snackat om att erbjuda honom en plats som tränare i stället. Fletcher och Fergie oense om vad som händer?
* Ravel Morrison? Minns ni honom? Grabben som var/är den störste talangen vi fått fram sedan Scholes.
Hans karriär går verkligen med stormsteg framåt. Sedan han stack till West Ham har han lirat TIO MINUTER i ligacupen. Det räckte inte för att övertyga Morrisons boss Big Sam om hans förträfflighet utan nu tar han nya tag i Birmingham.
Lycka till. 
Verkligen. 
* Här är en annan kille som inte ville sparka boll på Old Trafford.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna