Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

The apeshit goes on

10) Sunderland
Vidriga Sunderland önskar vi ingen lycka alls sedan klimax på förra säsongen där tokjävlarna jublade åt Citys ligatitel. ”We won’t forget that” som Alexander sa.
Nu ersatt världens främste anfallare Nicklas Bendtner med världens mest skadedrabbade anfallare i Louis Saha.
Är fortfarande en avlastningsplats  för Unitedspelare som är för dåliga för oss. Blandat med löften som James McClean och Eskilstunas bästa högerfot så borde dom vara ett mittenlag. Det som talar emot det är att Titus Bramble fortfarande får betalt för att sparka boll.
11) West Brom
Markus Rosenberg har gjort Jonas Olsson sällskap i Hodgsons gamla gäng. Rosenberg känns ju allt annat än som en Premier League-striker och jag blir mycket förvånad om han gör mer succé i Premier League än David Elm. Steve Clarke kör sitt första jobb som huvudtränare och det är en utmaning i sig. Men tack och lov har han ju Peter Odemwingie i sitt stall och då är mycket vunnet på förhand.
Många med PL-mittenlagmått mätt starka mittfältare i Chris Brunt och Youssouf Mulumbu som tillsammans med en stabil målvakt i Ben Foster och ett lika stabilt mittlås i Olsson/Ridgewell/McAuley gör att det inte kan bli så mycket mer stabilt än just en 11:e-plats.
12) QPR
Park och Fabio är två klassförstärkningar, förstås. Liksom Bosingwa från Chelsea som hittar sin nivå här (minns att han kostade £16 miljoner pund till Chelsea). Men QPR är ändå otäckt efter kollapsen i Manchester i våras. Och så kan dom vara på väg att göra en av årets affärer i europeisk fotboll om dom skickar iväg ärkesvinet Joey Barton till Marseille och får Stephane Mbia åt andra hållet. Helt bisarr affär och varenda QPR-fans måste vara vansinnig av glädje och varenda LOM-fan vansinnig av … vansinne.
Junior Hoilett har också anlänt från Blackburn och tillsammans med en spelare som Adel Taarabt, som inte bjudit på sambafotboll i Premier League men skulle kunna göra det, så är det ingen risk att QPR åker ur.
13) Fulham
Här är det mycket som hänger på hur länge Clinton D stannar, vilket han inte ser ut att göra. Fulham bör vara tacksamt för att han stannat så länge som han gjort då han i ett par år varit lite för bra för klubben. Även mittfältare Dembele är en nyckellirare som Martin Jol säkert drömmer om att få behålla. Vår gamle baneman Danny Murphy har till slut skickats bort, precis som Etuhu och Andy ”jag filmar aldrig till mig straffar” Johnson, men Jol har inte förstärkt med ett enda namn värt att nämna.
Det lär inte bli högre än 13:e plats, det kan, om Dempsey och Dembele försvinner, till och med bottenstridsfajt.
14) Aston Villa
Har hämtat in en bra mycket roligare tränare i Paul Lambert, som en gång i tiden var med och mycket orättvist slog ut United ur en Champions League-semifinal, än den åh så triste Alex McLeish. Villa har även sparkat bort Emile Heskey vilket dock inte lär förbättra deras 16:e-plats från i våras på något avsevärt sätt.
Värvningarna är namn som Brett Holman, Karim El Ahmadi, Matt Lowton och Ron Vlaar och man lär vara Football Manager-fantast om man ska ha hyfsad koll på kvalitén i den kvartetten.
Kvar finns namnkunniga lirare som N’Zogbia och Stephen Ireland och Gabby Agbonlahor som alla behöver vara mycket bättre än senaste året för att Villa ska nå den 14:e-plats jag sätter dom på.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna