Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Berba-god

Det finns ingen som Dimitar.
Det här dunkar han ut på FB:

”Everything is going to be ok, stay calm, but me and my agent, we need to eat too:))..And don’t read to many newspapers, they write whatever they want..:))..”
Kycklingbrösten! Den simpla salladen! Agenten! Tummen! Linnet!
* I matchen mot Fulham hade United en bänk som måste saknat motstycke i Premier League-historien.
I alla fall när det gäller totalt antal Premier League-framträdanden. Giggs, Rooney, Welbeck, Scholes, Evans, Lindegaard och Hernandez klockar tillsammans ihop 1776 PL-fajter.
* Chevrolet har som bekant tagit över som bilsponsor. Men alla får inte utnyttja erbjudandet från jänkarna som bjussar varje A-lagsspelare på en bil.
Det sätter Gudfadern stopp för, skriver Mail.
Ingen spelare under 23 får köra en bil som Fergie INTE godkänt. Och det är inte utan att man får ett smajl på läpparna när man läser det. Han har sina idéer, den gamle hamnarbetarsonen.
* Luis Carlos Almeida da Cunha var som bekant inte ens med på bänken mot Fulham. Hans framtid var osäker redan innan hans bedrövliga insats mot Everton i premiären och efter the snub senast har det spekulerats mer och mer.
Han har fortfarande inte förlängt sitt nuvarande kontrakt – som går ut 2014 – trots att han bedyrat sin kärlek till klubben.
Zenit sägs – av opålitliga Mail – vara villigt att punga ut £25 mille för vår opålitlige winger. Är det ett bud vi är beredda att acceptera? Tja, inte helt osannolikt. Dels om han kräver en 50-procentig löneförhöjning som United inte är berett att acceptera och dels om han ska vara så dålig som han var mot Everton.
Det som talar emot är att han i sina stunder är fullständigt ostoppbar och att han de senaste tre säsongerna har hard facts i assists som visar den betydelse han har haft för laget.
Men kanske Fergie inte ser honom som lika viktig i det nya United och det finns fortfarande tre dagar kvar innan fönstret går igen i fejset på alla möjliga.
Vi kör en poll på det.
* Javier Hernandez har fortfarande 0 minuter på sitt Premier League-cv i höst och grät väl inte floder när Rooneys lår slets sönder.
Nu lär det inte finnas en chans i helvete att Fergie släpper honom innan fredag kväll, om det nu överhuvudtaget fanns det innan Roos skada.
Själv är han fortfarande lika glad och optimistisk, utåt sett, trots att han är nummer fyra i anfallsordningen:

“The great thing about this club is you know you will get opportunities because we play so many games in different tournaments. There is competition for places, but you always have that. I had that in youth teams when I was growing up and we have it here now because you need a big squad of players.”

Han säger även att han kan lära sig av en sån som Robin van Persie. Han säger det förstås inte rakt ut, men Telegraph kör det ändå i rubben. Känns det inte märkligt att en spelare som van Persie blivit så pass gammal att han är en sån spelare som andra säger sig kunna lära sig av?
 

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna