Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Southampton it is

Gravöl och episkt farväl av tidningen Folket som sexdagarstidning följdes av en bakfylla av guds nåde och därefter en öroninflammation.
Därav frånvaron här.
Nu sitter jag på penicillin och är om inte helt åter på banan, så i alla fall delvis. Så jag är mycket tacksam till tv som valde att flytta den här matchen till klockan 17 på söndagen. Satt som ett smäck.
Tankar?
Tja, vi kan ju mycket väl torska här. Och vinna. Och spela oavgjort. Ungefär. Men jag är beredd att påstå att vi vinner om vi kör med två mittbackar som är skolade som mittbackar. Det är allt som behövs för att det här laget ska samla ihop sig och spotta igång slåttermaskinen.
Min elva:

DDG

Rafael – Vida – Evans – Büttner!

Carrick/Ando – Cleverley

Valencia – Kagawa – Giggs/Welbeck/Nani

van Persie

Ashley Young, Rio, Jones, Smalling och Rooney saknas – fem spelare som lätt skulle kunna vara med i en startelva. Mittfältet är som vanligt lurigast att plocka fram och speciellt vänsterkanten där jag är lite inne på att vi kan få se Giggs från start. Han har ju inte börjat någon match än och med Young borta, Nani petad förra veckan och Welbeck inte alls är en vänsterspringare så kan nog den gamle svägerskedrömmen få chansen.

Jag reserverar mig också för Carrick/Cleverley. Kan mycket väl bli Ando/Cleverley igen. Scholes är inget namn för en förstaelva på bortaplan längre.

Anfallsfrågan löste sig automatiskt när Wayne gick sönder. Fergie har dock, lika väntat som att han gick ut och supportade Glazyrerna häromsistens, sagt att han ser Rooney och van Persie tillsammans på topp i framtiden.

* Fast först bänkar vi oss och ser Anfield.

Där Liverpool gjorde en mäktig sista dag på transfermarknaden.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna