Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Still celebrating after all these hours

Jag minns, och säkert många med mig, den där känslan när jag var liten och vaknade dagen efter födelsedagen eller julafton och efter en stund mindes dagen innan. Alla presenter jag hade fått och hur mycket jag skulle leka med dom under dagen.
Det är inte riktigt samma känsla i dag, men det är något åt det hållet, när jag i dag vaknar och efter några minuters nollställd hjärna – och med två småbarn runt mig – minns de tre poängen på Anfield.
Det är lycka i sin nästan ädlaste form.
Tack Robin van Persie för den där söndagseftermiddagen.

 
Vi suger på det här i någon dag till och sen laddar vi för Darren Fletchers start mot Newcastle på onsdag. Rooney lär också vara med om han inte fått något bakslag.
Och kanske vi får se Bébé och Kiko!
* John Terry försökte förstås stjäla the limelight från Uniteds seger i går kväll genom att annonsera att han slutar i landslaget. Han lyckades till och med få det till att det är det engelska fotbollsförbundets fel:
”I am making this statement today in advance of the hearing of the FA disciplinary charge because I feel the FA, in pursuing charges against me where I have already been cleared in a court of law, have made my position with the national team untenable.”
Det har givetvis ingenting med honom att göra. Han är felfri.
Det lustiga var att han inte fick mycket till sympatier.
The Guardians Danny Taylor skriver mycket bra, liksom Telegraphs Henry Winter och Daily Mails Matt Lawton.
Nu väntar vi bara på minst åtta matchers avstängning.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna