Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

I brist på annat

Tiden går alldeles för sakta dessa landslagsdagar. Så sakta att det egentligen inte finns annat att göra än att motvilligt gotta ner sig i transferrykten. Dessa bryr sig inte om att majoriteten av spelarna lämnat Carrington.
Let’s go:
* Vidic jämförs här med Stam som också hade problem, enligt Fergie, att komma tillbaka till samma nivå efter en svår skada. Alltså: Vidic är den näste Stam. Apropå den affären är det senaste gången jag tappade hakan av en Unitedförsäljning. Fattade ingenting när det hände.
* Det har stått en hel del i engelsk press om Tompa Ince som sägs vara nästa engelska storspelare han också. Pappa Paul sägs vara sugen på att se till att grabben hamnar på Old Trafford. Skulle inte göra ont eftersom han inte ansågs platsa i Liverpool och nu tagit vägen via Blackpool för att komma till en riktig storklubb i stället. Eventuellt. Har han pappans hybris kan vi vara utan.
* Kevin-Prince Boateng till United? Anyone interested? Nej tack är min spontana reaktion.
* Goal.com varnar för att Nanis karriär kan ta samma stig som Quaresmas (minns ni att han var en vända i Chelsea?). Det är VERKLIGEN att ta i med tanke på att Quaresma aldrig glänste i något storlag. Det har Nani gjort. Och han har varit ifrågasatt förr för att helt plötsligt explodera och börja mosa in mål och assists. Frågan är om han har det i sig att göra samma sak igen eller om Fergie tänker casha in på honom medan han fortfarande är värd £20 mille.
In other news:
Benjamin Foster höll inte på Uniteds nivå. Nu förklarar han varför: Han är för ”laid back”.
Aha.
Han lever inte och andas fotboll 24/7 som han säger. Ändå levde han tillräckligt mycket fotboll för att döma ut anti-Glazyr-rörelsen.
Pajas.
* Första tänkta elvan inför lördagen – förutsatt att alla klarar sig igenom kvällen – är denna i min hjärna:

DDG

Rafael – Rio – Evans – Evra

Carrick

Fletcher – Rooney – Cleverley

van Persie – Welbeck

Valencia och Hernandez har som vanligt långresorna i benen och det brukar betyda bänken. Annars är det bara, som sagt, en första känsla. Och där smyger det sig in en Smalling eller Young eller båda på bänken också.
På åuterhaurande.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna