Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Goosebumps

När det väl skrivs om landslagsfotboll på den här bloggen är det näst intill uteslutande om ett lag med en Unitedspelare närvarande.
Det är inte ofta blågult nämns här.
Det är inte heller ofta jag får gåshud när jag ser det svenska landslaget sparka boll. I går var det dock nästan på Kennets-nick-mot-Rumänien-nivå. Helt osannolikt.
Jag såg matchen fram tills Kloses 1-0, slog sen över till Spanien-Frankrike (där Spanien måste haft bollen 80 procent av tiden, det är inte ofta jag ser Evra så sällan med lädret vid fötterna) för att efter Lustigs reducering slå över till Berlin igen.
Och götapettersgudjesusbirro vilken avslutning!
När Elm dunkade in 4-4 var det goosebumps all over me – och det krävs en hel del för att ett annat lag ska ge mig det. Det krävs det vi såg i går.
* Annars var jag mest upprörd över serbernas beteende efter det engelska U21-landslagets vinst där nere. Jag förstår inte att Uefa/Fifa inte bara slänger ut dom efter det här nya fiaskot. Det är inte första gången serbisk publik skämmer ut sig totalt. Håller med Paul Ince som tycker att Serbien ska slängas ut från kommande kval/mästerskap.
Det är ju fan helt otroligt att dom fortsätter hålla på med apljud.
Modernt, liksom.

* Apropå England var det ju en ren fars i Polen i går när domaren gick ut och provade att rulla bollen i regnet klockan nio för att gå in och vänta medan regnet fortsatte ösa ner (taket var öppet) och sen gå ut 45 minuter senare och konstatera att det inte blivit torrare.
Match klockan 17 i dag i stället. Mindre vila således för Carrick, Roo, Cleverley och Welbeck inför lördag. Tack och lov är det en kort resa och dessutom hemmamatch och så höll van Persie 90 minuter (ett mål också) i går.
* Tydligen ska Jonny Evans ha varit Nordirlands Man of the Match när de skrällkryssade i Ronaldos jubileumsmatch i går. Kul!
* Häpnadsväckande från Berlin i går (förutom det faktum att tyskarna släppte in FYRA MÅL PÅ 25 MINUTER) var att en tysk lagkapten blev varnad för maskning. På hemmaplan. Mot Mikael Lustig & co.
Och att Sveriges lagkapten helt slutat titta på den som ställer frågorna till honom.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna