Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sneijder, Rooney and … Lewandowski

Det här med Robban Lewandowski blir mer och mer intriguing. Det är ett rykte som vägrar försvinna från tidningarna. Antingen finns det mer sanning i det än jag vill tro eller så är hans agenter mer ihärdiga än många andra för att få upp hans Dortmund-lön.
Daily Mail Fail är som bekant lika pålitlig som Ryan Giggs the Husband, men att dom inte gått vidare till något annat namn tyder trots allt på att det finns någon substans i det trots allt.
Då bortser jag utan krusiduller från deras skvallertidnings-källor – ”has indicated to friends… ” – och att vi trots allt har både Chicharito och Welbeck att tillgå.
Och att redigeraren kör i rubriken att det är klart.
Mitt önskemål: Skit i Robban. Ta Hummels och Reus. Och Götze. Och Klopp. Och fansen. Köp hela klubben, vetja.
* Wesley Sneijder till United trodde jag var dött och begravet sedan länge. Men i samma stund som det häromdagen framkom att han inte får spela i Inter om han inte går med på en lönesänkning var det självklart att det skulle länkas till nordvästra Englands vackraste stad.
Enligt soccernet.com kan United tänka sig en deal med Nani åt andra hållet.  Kan väl slänga med Macheda också i så fall.
Won’t happen, säger jag. Som jag också sa om Robin van Persie till United.
Å andra sidan har Sneijder den typen av skade-cv som lockar.
* Rooneys målform är usel. Det vet vi alla. Grabben har bara gjort två spelmål (mot Stoke) på hela hösten. Dock: Han har spelat släpande forward och dessutom toppar han PL-statsen över flest assist.
Så att Fergie ”kräver” fler mål är ju bara dravel. Det enda vi kan kräva är att han spelar bättre.
* Rios kontrakt går som ni vet ut till sommaren och det snackas förlängning, Kina och USA. Även Giggs och Scholes har kontrakt som slutar då.
Nästa sommar, 2014, går följande spelares kontrakt ut: Evans, Evras, Vidics, Carricks, Nanis, Kikos.
Det är alltså NIO A-spelare vars framtid ska diskuteras det närmaste halvåret.
Och de enda jag är säker på förlänger är Evans och Carrick. Det innebär att SJU A-spelare och en väldig massa rutin kan dra redan i sommar. Ska bli mycket intressant att se hur Fergie hanterar det här.
* Alex – igen – apropå roterandet av målvakter:
”I’m not happy to do it all the time.  think that creates consistency and that’s why I’ve kept Anders in. I could easily have changed it again but he has done nothing wrong.”
”Hopefully, David understands that; there is no long-term issue. They are both good keepers.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna