Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelmål, we’re missing you, plz come back tonite!

wel
Vi vet ju alla vad vi tycker om Sunderland. Vi lider alla väldigt lite med Sunderland. Vi måste se till att tillfoga Sunderland ytterligare skada i kväll.
Efter att inte ha roterat särskilt friskt under den första månaden har Moyes nu bytt åtta-nio man per match och det finns givetvis chans/risk att det blir samma visa på Stadium of Light. Men jag är inte så säker på det. Fyrbackslinjen och målvakten gjorde inte bort sig och eftersom Rio sett båda trött och långsam ut kan Smalling må bra av att äntligen få tre-fyra matcher i hjärtat av försvaret – om han nu ligger före både Evans och Jones i den hierarkin.
Fellaini och Carrick har inte bildat ett ogenomträngligt mittfält av yppersta världsklass, men de måste få försöka vidare. Framåt har RvP inte nått superform än och tillsammans med Rooney – han måste spela i dag! – är han ju den ende som är kapabel att förändra en matchbild out of nothing. Detta skrivs med förutsättningen att Nani än en gång bänkas.
Min – inte Moyes – tomboladragning:

DDG

Rafael – Smalling – Vidic – Evra

Afrotank – Carrick

Nani – Rooney – Kagawa

RvP

Bänk: Amos, Jones, Evans, Cleverley, Valencia, Welbeck, Hernandez.

* Moyes fortsätter att prata som om han inte är en del av klubben, det lär han göra ett tag till:
“Manchester United is a good club, I am sure they know they picked the right man for the job. Sir Alex was part of that process as well.”
Blir ändå skönt när det går en vecka utan att Sir Alex nämns. Men det lär också ta lite lid, speciellt nu också med tanke på hans bokturné. Apropå den turnén är det ju aningen lustigt att just Sir Alex ska ut på en sån och per automatik störa United mitt under säsongen. Han som själv hatade distraktioner utanför planen.
* Sunderland har 5 förluster på 6 matcher och 4-14 i målskillnad. Det är det enda som oroar mig lite (förutom en Ashley Young i en startelva). United och Moyes har verkligen allting att förlora medan Sunderland bara riskerar lite ilskna fans.
En faktor som talar för att det åtminstone inte blir förlust är Eskilstunapojken Sebastian Larsson. Han har mött United 11 gånger med tre olika klubbar och stoltserar med 8 förluster och 3 kryss.
Å andra sidan hade inte West Brom vunnit på OT på 35 år heller.
* Som uppladdning läser vi helt oväntat om Romelo Lukaku, som alltså pratar sex språk. Är det någonting som imponerar på nästan alla människor så är det just en sådan egenskap.
Mer väntat då att bloggen också läser om Goldenballs och hans nya liv som touchline dad.
Och så vill vi förstås skratta igång helgen och det gör vi med att än en gång titta på Becks, Posh och Ali. Undrar om deras pr-team skulle ställa upp på något liknande i dag. Man kan ju alltid hoppas.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna