Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Arsenal it is

Gårdagens Champions League-lottning kan vi låta passera. Det blir ju en tranportsträcka och ett gyllene läge för pojkar som DDG, Jones, Cleverley och Welbeck att skaffa sig värdefull rutin inför slutspelet.
I stället fokuserar vi på söndag och Arsenal.
Min elva:

DDG

Smalling – Rio.dä – Evans – Evra

Nani – Anderson – Carrick – Park

Rooney – Hernandez

Kommentar: Är Rio frisk går han givetvis in, han är ju trots allt en av världens bästa mittbackar när han är hel. Evans har hierarki-överläge på Jones och Smalling/Evra är gjutna.

Jag är lite fundersam på om Fergie kör med en eller två anfallare. Av det vi sett tidigare den här säsongen blir det två och med tanke på att Arsenal är decimerat näst intill obefintlighet i truppbredd är det förstås ett utmärkt läge att vara offensiva.

Park gillar att möta Arsenal och Ashley Young kan mycket väl vilas, trots kanonform. Fergie måste ju busa med nånting i startelvan. Och efter Hernandez inhopp senast är han ju redo för spel och startar sannolikt. Berbatov är ju kallare än absoluta nollpunkten. Han kanske får spelminuter i något slags avsked om han nu flyttar innan fönstret bommas igen.

* Arsenal spelade match i Italien veckan och vi vilade. Det är klart det är en fördel för oss också.

Den enda fördel Wenger har är att ingen tror att han ska ordna ett resultat på OT. 6,50 i odds på bortaseger måste vara det högsta på måååånga år för Arse i ligan.

* Sir Alex har slutat sin sju år långa bojkott av BBC. Det tråkiga är ju att vi inte får se Mike Phelan längre i MotD.

Det var ju en upplevelse varje gång.

* Vidic borta en månad till enligt Fergie. Inte bra.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna