Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Leeds it is

Det är lite som i tidningsvärlden, det är bara att tänka en dag framåt som fotbollsspelare.
I morgon väntar Leeds i Carling Cup och då kommer Dimitar Berbatov att utsättas för den ultimata förnedringen och starta en match. För det är klart att det är mer förnedrande att spela en CC-match från start än att sitta på bänken i ligan.
Med knappt 48 timmars vila startar förstås inte många spelare som startade på OT i går och det skapar ju stort intresse för framförallt backplatserna. Evans, Smalling och Jones spelade från start i går, Vidic är skadad och Rio d.ä tittar på bävrar. Men jag kan tänka mig att han spelar i morgon. Han har tydligen tränat i veckan i alla fall.
Mitt lag:

Lindegaard

Valencia – Rio – Evans – Fabio

Fletcher – Giggs – Carrick – Park

Berbatov – Owen

Kommentar: Målvakten given (om inte Amos får ett chockbesked), Gibson finns ju kvar i klubben, men ingen vill ha honom och därför tror jag inte att han spelar. Fletch behöver matcher. Eftersom vi trots allt saknar backar får Valencia fortsätta som högerback där han avslutade i går. Evans eller Jones lär spela och i offensiven är Giggs, Park, Berba och Owen givna. Kan tänka mig att Fergie smyger in Pogba i stället för Carrick, men lutar mer åt att han får nöja sig med ett inhopp.

Pogba ska i alla fall spela, säger den gamle.

Det blev ett sjukt starkt lag ändå, märker jag. Bara att blåsa Leeds av planen. Det här mötet ska inte underskattas.

* Roberto Mancini saknar spelare. Det är så att man knappt tror det man hör från en tränare som köpt spelare för 800 miljarder. Och så har han glömt att han värvat Hargo.

 ”We are lacking at this moment because we lost two midfielders. I don’t have players at the moment. I can only change the full-backs. I have only two midfielders, because James [Milner] and [Nigel] De Jong have injuries.”

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna