Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

I’d rather walk alone

Fergie använder en helt annan taktik än Dalglish inför morgondagens match på Merseyside. Medan Dalglish tonade ner mötet som en match bland alla andra så valde hans landsman i dag att än en gång poängtera att Liverpoolmötena är de viktigaste på säsongen.
Det har han kört med i alla år, men det har inte räckt för att tända till spelarna tillräckligt. Vi har väl inte vunnit på Anfield sedan Jompa levde Gary Nevilles dröm för fyra år sedan.
Dessutom är vår käre manager så tillmötesgående mot Pool – vilket han har råd med tanke på att dom inte vunnit ligan SEDAN 1990 – att han räknar med dom som titelkandidater.
På presskonferensen rapporterade Fergie att Vidic kände sig okej efter straffmissen, att Rafael tränar för fullt och att Cleverley inte är med i morgon. Det sista tror jag vad jag vill om, Fergie-cyniker som jag är. Cleverley sitter med stor sannolikhet på bänken.
Jag har inte ändrat mig så värst mycket sedan min första laguppställningstanke, trots att majoriteten av er vill se två anfallare. Jag tror att han kör Rooney som ensam spets, speciellt med tanke på att vi dyngstryk förra säsongen när vi startade med Berba och Rooney. Men jag kan nu tänka mig att Giggs kommer in på någon plats på mittfältet. Kanske i stället för Park.

De Gea

Jones – Vidic – Rio d.ä – Evra

Nani – Anderson – Fletcher – Young

Giggs

Rooney

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna