Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tara Fergie!


Mannen som höll upp DEN bannern har intervjuats av Guardian. Läs här. Han berättar att han hånats en hel del för den grejen. Fenomenalt bra gjort att 22 år senare fortfarande häcklas för att ha velat haft Fergies huvud på ett fat. Känns inte som Steve Kean-protestanterna drabbas av en sån här intervju när Kean tagit 11 PL-titlar om 24 år.
* Här är ett snabbsvep av Dalglish, Hodgson & co som hyllar Fergies 25 år.
* Slötittade lite på Citys fajt mot QPR i går och det börjar se ut som att dom fått lite United-anda i sig. Det var annars en typisk match där City skulle kunna tappa poäng, men det här såg mer bestämt ut. Vinst till varje pris – och lite flyt på det. Det kan bli en låååång säsong och det börjar allt mer bli Citys titel att förlora.
* Annars då? Anderson var inte ens med i truppen i går. Jag trodde att han fått foten efter ännu en (hans 50:e?) formdipp, men det visade sig att han fick en smäll mot Otelullgull och var tveksam redan innan Sunderland. Tacka Twitter för den infon!
* Bäst på planen i går var för mig Rio, Vida och Rooney. Dessutom imponerade Parks andra halvlek och Fletcher är otroligt noggran i passningsspelet. Nu gäller det bara att få in riktiga mittfältare på planen. Det är ju helt otroligt egentligen att vi inte har det. Världens största klubb kör med spelare på fel position. Crazy. Men jag kan ändå inte se Fergie värva i januari. Det händer bara inte.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna