Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Benfica it is

En gång i tiden, till och med under det här årtusendet, missade vi slutspel i Champions League. Det var en hemsk upplevelse som bara gjordes bättre av det faktum att vi slapp spela Uefacupen. Brr – Uefacupen!
Risken att Benfica än en gång (tillsammans med ett schweiziskt gäng) stoppar oss från att vara bland Europas 16 främst lag än en gång får anses vara minimal – men den är inte utesluten med tanke på vårt spel. Visst, vi är sen slakten på Old Trafford helt omöjlig att göra mål på och vi släpper knappt till några heta chanser längre, men det är inte övertygande.
I dag saknades Rooney på träningen men ska enligt Fergie vara redo för spel i morgon. Chris Smalling är tillbaka och kan förhoppningsvis vara aktuell för Newcastle på lördag.
Tre poäng på OT och vi är klara som gruppvinnare och kan till och med låta Berbatov spela i sista CL-omgången. Jag har hoppats i över två månader på en superinsats och håller tummarna för att den kommer i morgon. Samtidigt väntar jag mig 1-0 igen.
* Benfica – obesegrat i ligan så här långt men ändå tvåa efter Porto – är laddat så klart. Vinner dom är dom ju klara gruppvinnare.
* Nani var med på presskonferensen i dag vilket kan tyda på att han bänkas (och Fergie skämtade också om det)
Som vanligt är det omöjligt att pricka en elva, men jag gör mitt allra yttersta:

Lindegaard

Fabio – Evans – Vidic – Evra

Valencia – Carrick – Fletcher – Young

Welbeck – Hernandez

Kommentar: Lindegaard-läge igen, så klart. Jones behöver kanske vila även om jag hellre ser Fabio till vänster. Valencia måste spela ur sig ur sin svacka och Young måste spela igång sig efter skada. Jag tror att han väljer att köra Rooney på bänken – inte läge att chansa om han nu är lite småskadad – och att det blir ett otippat anfallspar. Anderson är för övrigt skadad fortfarande. Ravel Morrison twittrade ”Tomorrow could be a very good day” vilket antyder att han kan vara på väg in i laget, men jag kan inte se honom starta i en viktig CL-match.

Sätter jag den här elvan … låt oss säga att jag jublar.

* Det pågår någon slags Fantasyfotbollstävling i min regi, sägs det. Jag är inte helt på det klara med vad det är. *går in på fantasy.premierleague.com och spärrar upp ögonen när jag ser att jag hade Silva som kapten*

Herregud … jag är på 102:a plats.

Passande nog leder laget med det ödmjuka namnet Kungen i Magnus Hultbergs regi.

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna