Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney snart topp fyra

Rooneys två mål i lördags tog honom upp på delad sjätteplats över flest mål i United – ever.
Det är imponerande så det förslår. Dessutom är grabben bara 26 år (27 i oktober) och stannar han i klubben resten av karriären (inte alls givet) går han så klart upp som etta. Han kan ju vara fyra redan i maj om han sätter elva till.

* Fergie är igång igen och gnäller på agenternas inflytande på fotbollen i dag. Han har givetvis en poäng, det har han oftast. Samtidigt är det ju tur att agenter finns i vissa lägen så att spelarna inte blir blåsta av klubbarna. Men det är klart att det finns alldeles för många agenter med det egna intresset i första hand. Och det är galet.
* Lite galen är Fergie dock när han påstår att vi inte är långt ifrån Barca och Real. Det är vi i dag. Tänk er ett dubbelmöte mot något av dom lagen i vår … Nej, då är Ajax lättare. Samtidigt är vi ju definitivt inte Europa League-dåliga.
* Lång och läsvärd intervju med den gamle horbocken storspelaren från Wales i Telegraph i dag hittar du här.
Förstå att han gör sin 900:e match nästa gång han drar på sig Uniteds tröja. Få förunnat det. Jag har svårt att se honom spela i Amsterdam dock och det vore mer passande om han fick fira jubileet på hemmaplan nästa vecka.
Dessutom kan jag tänka mig att klubben tänker pr-mässigt och inte spelar Giggs i Holland för att just kunna trycka på det till returen på Old Trafford och därmed trycka in några tusen åskådare extra.
* Tevez är tillbaka i Manchester och trots att han gått till nytt angrepp på Mancini kan det bli så att argentinaren spelar i City igen i vår.
You just couldn’t make it up.
* Min elva mot Ajax:

Amos

Rafael – Smalling – Jones – Fabio

Nani – Park – Cleverley – Young

Chicharito – Berbatov

Bloggare på Muss.se.

Muss-bloggen

Senaste artiklarna